PIHAKONSERTIT

Päiväkotien pihat muuttuvat nyt konserttisaleiksi! Konserttikeskuksen pihakonsertit mahdollistavat konsertit päiväkotien ja palvelutalojen pihalla kesäaikaan.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita.

Tarjolla olevat pihakonsertit löydät alapuolelta. Senioreille sopivat pihakonsertit löydät senioritarjottimesta >

Pihakonserttitarjotin:

Kuvassa yhtyeen jäsenet, Sanna seisoo vasemmalla, Ali istuu keskellä ja Kaari seisoo oikealla kitara kädessään.
Tilaa konsertti

ARABIC TWIST

Ali Saad, laulu
Sanna Salmenkallio, piano, viulu
Abdou Elou, perkussiot
Kaari Martin
, tanssi

ARABIC TWIST on konsertti, joka esittelee arabikulttuurin kaunista puolta ja kosketuspintaa Eurooppaan musiikin, runouden ja tanssin avulla muukalaisvihan ja pakolaisuuteen liittyvän negatiivisen uutisoinnin vastapainoksi. Ohjelma tuo esille arabiakulttuurin pitkän ja rikkaan historian sekä aistivoimaisen musiikin. Esitys tuo esiin myös arabikulttuurin aikaisempaa vaikutusta Eurooppaan ja flamencoon arabialais-andalusialaisen musiikin ja tanssin kautta. Kokoonpanon muodostavat Irakilainen laulaja Ali Saad, suomalainen muusikko Sanna Salmenkallio, jotka tekevät tutkimusmatkaa kahden kulttuurin välissä, perkussionisti Abdou Elou sekä rohkeasti rajoja rikkova flamencotanssija Kaari Martin.

Hinta: 385 €/konsertti

Kuvassa Riitta Paakki soittaa piano, Maxilla saksofoni kädessä, Mikko soittaa rumpuja ja Antti kontrabassoa.
Tilaa konsertti

JAZZUP

Max Zenger, saksofoni ja muut puupuhaltimet
Riitta Paakki, piano
Mikko Hassinen, rummut
Antti Ahoniemi, kontrabasso

Suomen mielenkiintoisimmat jazzmuusikot hyppäävät koulukiertueelle soittamaan luonnon inspiroimin sävelin. Ohjelmassa kuullaan uutta jazzmusiikkia helposti lähestyttävällä otteella tarjoiltuna. Koukuttavat rytmit ja puhuttelevat melodiat vievät kuulijat matkalle mieltensä kauniisiin maisemiin ja luonnonläheisiin muistoihin.

Hinta: 385 €/konsertti

Klasari-Klaara ja Jazz-Piski soittimet kädessään värikkään taustan edessä virne kasvoillaan.
Tilaa konsertti

KLASARI-KLAARA & JAZZ-PISKI

Krista Jäänsola, viulu
Sampo Lassila, kontrabasso

Kadonnut yhteinen sävel

Kadonnut yhteinen sävel on näytelmällinen, käsikirjoitettu lastenkonsertti, jossa viulua ja kontrabassoa soittavat koirahahmot Klasari-Klaara & Jazz-Piski etsivät yhteistä säveltä yhdessä soittamiseen ja toistensa ymmärtämiseen. Alku ei ole kovin lupaava, mutta musiikin avulla ystävyys löytyy! Konsertin pääteemoina ovat paitsi soitinten esittelyt, myös eri musiikinlajien erojen ja yhteneväisyyksien hahmottaminen, improvisaation alkeiden ymmärtäminen, erilaisuuden hyväksyminen sekä musiikin rooli ja mahdollisuudet ihmisten – ja koirien – välistä yhteisymmärrystä lisäävänä tekijänä. Esityksen musiikki on monityylistä: mukana on tarinaan liittyviä yhtyeen omia sävellyksiä, joissa liikutaan jazzin ja kansanmusiikin rajamailla, duon soittimille sovitettuja lastenlauluja, klassista kamarimusiikkia ja tehdäänpä esityksessä lapsiyleisölle tutuksi myös nykymusiikista tuttuja tehokeinoja sekä vapaata improvisaatiota. Kaikki sulassa sovussa tarinan lomassa!

Hinta: 263 €/konsertti

Tilaa konsertti

MIRKKA & LUIS

Mirkka Paajanen, laulu, viulu
Luis Herrero, laulu, haitari, basso
Peter Engberg, kielisoittimet
Aarne Riikonen, lyömäsoittimet

Koiruuksia! 

Sanaleikkien ja laulaen maailman ympäri! Esitys koostuu yhtyeen mukaansa tempaavista lastenmusiikkikappaleista, joissa pureudutaan perustunteisiin mm. sanaleikkien ja arvoitusten avulla. Kappaleet pohtivat mm. toisen asemaan asettumista jännittävien ja oivaltavien tarinoiden kautta. Musiikillisesti yhtye laulattaa ja tanssittaa lapsia vieden heidät seikkailuun ympäri maailmaa.

Hinta: 385 €/konsertti

Orffit soittavat saksofonia, melodikaa ja kitaraa.
Tilaa konsertti

Orffit

Hannu Sepponen, lyömäsoittimet, laulu, kitara, kantele, melodika
Matti Pollari, saksofonit, kaksirivinen haitari, tinapilli, huuliharppu, laulu, melodika
Kimmo Ojala, kitarat, laulu, melodika

Orffit (vanhalta nimeltään Tohtori Orff & Herra Dalcroze) on vieraillut sadoissa kouluissa ja päiväkodeissa, mutta on edelleen elohopeamaisen innostunut tehtävästään. Keskiössä puolivillit tarinat, läsnäolo ja monipuoliset sävellykset.  Joidenkin tarkkailijoiden mukaan Orffien musiikki auttaa huumorintajuttomuutteen!

Kalpea rutiini ja ankea kaavoihin kangistuminen loistavat poissaolollaan, kun trio antaa runsaan soitinkirjon ja väkevän soitannan värittää arjen harmautta!

Hinta: 328€/konsertti

Pentti Rasinkangas laulaa kitaran kanssa mikrofonina iso pehmo porkkana.
Tilaa konsertti

Pentti Rasinkangas

Pentti Rasinkangas, laulu, kitara

Pentti Rasinkangas on tarinankertoja ja esiintynyt ammatikseen lapsille 35 vuotta. Tarinoissa on paljon hauskaa ja järjenvastaista höpöttävästä enosta, lapsista, jotka kaatavat isän kumisaappaan täyteen vettä ja tädistä, joka ratsastaa lehmällä keittiöön. Tarinallisten laulujen lisäksi mukana on jutustelua, yhteislaulua sekä yleisön osallistumista esiintymiseen. Hulluttelun vastapainona konsertissa toimii rauhallisuus – sitäkin on oltava.

Hinta: 190 €/konsertti

Tuubakimalaisen jäsenet lentävät taivaalla
Tilaa konsertti

Tuubakimalainen

Harri Lidsle, tuuba, juonto
Matti Hussi, piano

Tuubakimalaisen päätavoitteena on murtaa jäätä nuorten kuulijoiden suhtautumisessa klassiseen musiikkiin. Konsertti pohjautuu esiintyjien ja yleisön luontevaan vuorovaikutukseen ja tutustuttaa yleisön vaskipuhaltimiin, jotka ovat Tuubakimalaisen ansiosta saaneet vuosien varrella lukemattoman määrän uusia ystäviä ja soittajia eri puolilla Suomea.

Hinta: 263 €/konsertti

Ville Karttunen isojen pehmonallejen kanssa
Tilaa konsertti

Ville Karttunen

Ville Karttunen, laulu, kitara

Ville Karttunen on kokenut lastenmuusikko ja tarinankertoja. Villen  vilpitön hyväntuulisuus vangitsee lapsiyleisön huomion ympäristössä kuin ympäristössä, ja konsertin osallistavat kohdat johtavatkin usein lasten kilpalaulantaan. Sopivissa kohdin hiljennytään ja rauhoitutaan pohtimaan esimerkiksi, mistä yksinäiselle sukalle löytyisi pari.

Hinta: 190 €/konsertti

Jouko Mäki-Lohiluoma samanaikaisesti rumpuja, bassoa, kitaraa, huuliharppua ja laulaa
Tilaa konsertti

Yhden Joukon Yhtye

Jouko Mäki-Lohiluoma, laulu ja soitinarsenaali

Jouko Mäki-Lohiluoma soittaa yksin samanaikaisesti rumpuja (bassorumpu, virveli, hi-hat, aksenttipelti), bassoa, kitaraa, huuliharppua ja laulaa. Taustanauhoja tai rumpukoneita ei käytetä, soitto tapahtuu polkimilla ja vivuilla sekä erikoiskitaralla, jossa on myös yksi bassokieli.

Hinta: 190 €/konsertti