TAIDETESTAAJAT

Inspiraation lähteillä: Koli & Jean Sibelius

Inspiraation lähteillä: Koli & Jean Sibelius on elämyksellinen kulttuurikokonaisuus, joka sisältää sellisti Jussi Makkosen ja pianisti Nazig Azezianin tarinallisen Sibelius Inspiration -konsertin (45-60 min), konserttiin liittyvää ennakkomateriaalia, Kolista kertovan Mustarinta -lyhytelokuvan (15 min), Kolin luontokeskus Ukon Katse kansallismaisemaan -näyttelyn sekä Makkosen ja Azezianin johdolla vierailun Ukko-Kolin huipulla. Kokonaisuudesta vastaavat taiteilijat ja Konserttikeskus yhteistyössä Luontokeskus Ukon (Metsähallitus) kanssa.

Jussi Makkonen, sello, juonto
Nazig Azezian, piano, juonto

Katso video:

Katso Inspiraation lähteillä -esittely (kesto 3:56).

Luovuuden moottorit -tehtäväpaketti

Tähän materiaaliin on koottu tehtäviä, joiden avulla nuori voi tutkia ja rakentaa omaa suhdettaan luovuuteen, musiikkiin, Sibeliukseen, suomalaiseen kulttuurihistoriaan ja luontoon. Erilaiset yhteiset kokemukset, niiden jakaminen ja tunteiden tunnistaminen turvallisessa ilmapiirissä tukee nuoren kokonaisvaltaista kasvua. 

Lataa Luovuuden moottorit -tehtäväpaketti (pdf)

TikTok-haaste: Millainen musiikki inspiroi sinua?

Inspiraation lähteillä TikTok-haaste. Millainen musiikki inspiroi sua? Kerro millaisesta musiikista tykkäät, ilman että kerrot millaisesta musiikista tykkäät. Tee video Tiktokiin, Instagramiin tai omaksi iloksi! Haasteen aloittaja @jesseviinikangas