VOINKO TILATA VAIN YHDEN KONSERTIN?

Voit tilata myös yhden konsertin. Yhden konsertin tilauksissa jäämme odottamaan muita tilauksia lähialueelta, joista muodostamme tilauksenne kanssa kolmen konsertin työpäivän.

MIKSI PÄIVÄSSÄ TÄYTYY OLLA VÄHINTÄÄN 3 KONSERTTIA?

Konserttikeskuksen yksi tehtävä on työllistää ohjelmistossaan olevia yhtyeitä. Kolmen konsertin työpäivien ansiosta voimme tarjota esiintyjillemme kohtuullisen päiväpalkkion konserteista.

SAIMME KASAAN KOLMEN KONSERTIN TILAUKSEN, MUTTA PÄIVÄ EI TOTEUTUNUT…

Koska konserttiemme hinta on sama jokaiselle tilaajalle, on kiertuepäivien määrän oltava suurempi, mitä kauemmaksi  yhtyeen kotipaikkakunnalta lähdetään. Yhdistelemme lähialueen tilauksia pidemmäksi kiertueeksi, joka voi viedä joskus aikaa. Useamman päivän kiertueella pystymme pitämään kulut maltillisina.

MIHIN YLEISÖSUOSITUKSENNE PERUSTUVAT?

Yleisösuosituksilla takaamme kuulijan ja esiintyjän välisen vuorovaikutuksen. Pienemmissä ryhmissä lasten ja nuorten on helpompi keskittyä konserttiin ja muusikot pystyvät hallitsemaan yleisönsä paremmin interaktiivisessa konsertissa. Näin saamme mahdollisimman antoisan konserttielämyksen kaikille osapuolille.

MITÄ EROA ON SULJETULLA JA JULKISELLA KONSERTILLA?

Suljetut konsertit ovat Konserttikeskuksen hinnaston mukaisia päiväkoti- ja koulukonsertteja. Edulliset hintamme ovat mahdollisia opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Musiikin edistämissäätiön tukien ansiosta. Jos tilaaja haluaa järjestää julkisen konsertin, sen hinta neuvotellaan erikseen.

Konserttikeskuksen lintu