MUUT SISÄLLÖT

Toiminnallisia muusikkovierailuja toteutetaan pääsääntöisesti kahden oppitunnin (90 min) pituisina, pienryhmille (20–30 oppilasta) suunnattuina kokonaisuuksina, jotka täydentävät samassa koulussa esitettäviä koulukonsertteja. Työpajoissa lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan syvemmin vierailevan yhtyeen esittämään musiikkiin omakohtaisesti kokeilemisen ja oppimisen kautta. 

Etätyöpajat ovat Zoom-yhteydellä toteutettavia vuorovaikutteisia kohtaamisia yhtyeen kanssa. Oppilaat pääsevät tutustumaan muusikoihin ja sukeltamaan yhtyeestä riippuen esimerkiksi musiikintekemiseen, improvisaatioon tai eri musiikkityyleihin. Etätyöpajapakettiin kuuluu etätapaamisen lisäksi digitaalisia oheismateriaaleja, joita voi käyttää koko lukukauden ajan. Etätyöpajat ovat kestoltaan oppitunnin (45 min) pituisia ja ne toteutetaan yhdelle luokalle kerrallaan.

Löydät alla olevasta työpajavalikoimasta myös LIVE-hankkeen työpajat, Biisintekijä koulussa– ja Musiikkia appseilla -työpajat sekä Kvartetin sisällä  -virtuaalitodellisuusinstallaation.

Tilaa työpaja tästä
Tilaa etätyöpaja tästä

Toiminnalliset muusikkovierailut ja työpajat

Työpajan tai etätyöpajan kokonaishinta muodostuu vetäjien määrän mukaan. Valikossa mukana LIVE-hankkeen työpajat, jotka merkitty tunnisteella (LIVE).

Lisätietoa:

Seija Pakarinen, tuottaja
puh. 050 306 2211
seija.pakarinen@konserttikeskus.fi