Senioritarjotin

Konserttikeskuksen pääkohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, mutta jo vuosikymmenen ajan on toimintaa järjestetty myös ikäihmisille esimerkiksi palvelutaloihin. Lapsille ja nuorille suunnatun konserttitarjontamme kysyntä ylittää kuitenkin vuosittain resurssimme, emmekä ole näin ollen pystyneet nostamaan seniorikonserttiemme kapasiteettia. Kysyntää kuitenkin olisi, joten olemme päättäneet perustaa erillisen senioritarjottimen, jolta löytyvät kaikki tälle kohderyhmälle soveltuvat ohjelmamme sekä niiden oma hinnasto. Osa seniorikonserteista on toteuttavissa kesäaikaan ulkona. Tarjottimen hinnat koskevat myös muita erityisryhmille toteutettavia konsertteja.

60v. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme seniorikonsertit normaalin koulukonserttihinnastomme mukaisesti vuoden 2023 ajan. 

Seniorikonserttien hinnat

Seniorikonsertit noudattavat vuoden 2023 ajan koulukonserttiemme hinnastoa 60v. juhlavuotemme kunniaksi. Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Hintoihin lisätään mahdolliset matka ja majoituskulut. Konsertin voi edelleen hyvin yhdistää koulu- ja päiväkotikiertueisiin. Konserttien kesto noin 40 min. 

esiintyjää hinta €/konsertti
1 199 € (norm. 250 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)
2 277 € (400 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
3 345 € (515 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)
4 405 € (650 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)
5 490 € (800 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)

Senioritarjottimen ohjelmat:

BACK 2 THE FUTURE (UUSI)

Simeoni Juoperi, tanssi, rap
Elias Niskanen, tanssi, performanssitaide
Linda Ilves, laulu, tanssi, loopperi
Joose Kyyrö, saksofoni, sampleri
Arttu Rintakumpu, sampleri, levysoittimet, tanssi, räp

Konsertti käy läpi samplepohjaisen musiikin historiaa soul- ja funkmusiikin kulta-ajasta hip hopin ja housen kautta elektroniseen rytmimusiikkiin. Matka alkaa 70-luvun New Yorkista ja päätyy 80-luvun Chicagon ja vuosituhannen vaihteen Pariisin kautta tulevaisuuteen!

Tässä live-musiikin, tanssin, laulun, tarinankerronan, räppäämisen ja improvisoinnin (eli freestylen) hullunmyllyssä yleisö pääsee osallistumaan konsertin kulkuun ja hyppäämään mukaan rytmin vietäväksi.

Yhtye koostuu monissa liemissä keitetyistä palkituista esiintyjistä, tanssin sekä musiikin Suomen huippunimistä ja pitkän linjan hiphop-pedagogeista, joten yleisö on varmasti turvallisissa ja osaavissa käsissä.

Hinta: 490 €/konsertti (norm. 800 € + matka- ja majoituskulut)

Aurinkokuninkaan oikut (UUSI)

Anni Elonen, barokkiviulu
Hanna Haapamäki, nokkahuilut ja traverso
Tatu Ahola, barokkisello
Mikko Ikäheimo, barokkikitara ja luuttu

Aurinkokuninkaan oikut on dramatisoitu ja vauhdikas esitys, joka kertoo hauskoja, eriskummallisia ja mielenkiintoisia tositarinoita 1600-luvulla Ranskaa hallinneen Aurinko-kuningas Ludwig XIV:n elämästä Versaillesin hoviin sävelletyn barokkimusiikin säestämänä. Taiteita ja ylellisyyttä rakastaneen, oikukkaan ja vaativan Aurinkokuninkaan hovissa herää ristiriitoja, jotka heittävät yleisön keskelle hullunkurisia tapahtumia, mutta herättelevät myös pohtimaan kulissien ylläpitämiseen, vallan käyttöön ja yhteiskunnallisen tasa-arvon toteutumiseen liittyviä teemoja.

Esitys tutustuttaa tarinan lomassa lapset ja nuoret barokin aikakauteen ja musiikkiin Versaillesin hovissa. Esityksen aikana yleisölle tulevat tutuksi yhtyeen vanhat soittimet: barokkiviulu ja -sello, erilaiset nokkahuilut, traverso,luuttu ja barokkikitara.

Esityksen musiikkina kuullaan Aurinkokuninkaan hovissa ja sen vaikutuspiirissä barokin aikakaudella toimineiden säveltäjien, kuten mm. Lullyn, Charpentierin, Jacquet de la Guerren, Hotteterren ja de Viséen teoksia.

Hinta: 405 €/konsertti (norm. 650 € + matka- ja majoituskulut)

FASO KAN 

Issa Dembele,
balafon, laulu, djembe, dundun, tanssi
Adama Koné,
kora, laulu, djembe, dundun, tanssi
Ossi Raippalinna,
dundun, djembe, puhuva rumpu, laulu, tanssi, juonto
Issiaka Dembele,
balafon, laulu, kalebassi, djembe, tanssi

Faso Kan -yhtyeen uusi ohjelma käsittelee musiikin välityksellä ympäristön ja yhteisön hyvinvoinnin teemoja. Aurinkoinen esitys soi ystävyyden ja rauhan hengessä ja on täynnä positiivista energiaa. Yhtyeen perinteiset länsiafrikkalaiset soittimet on valmistettu puusta ja luonnonmateriaaleista ja ne antavat äänen metsälle. Ilmastokriisi koskettaa koko maailmaa ja metsät voivat toimia tärkeänä osaratkaisuna siihen. Jotta ihmiskunta voisi pelastaa maapallon ja itsensä, meidän on kunnioitettava toisiamme ja pystyttävä yhteistyöhön ilman rajoja. Terve yhteisö joka voi hyvin, on rasismista vapaa ja siten riittävän vahva, jotta voimme yhdessä kohdata tulevaisuuden haasteet.

Yhtye on esiintynyt Suomessa koululaisille yli 250 kertaa. Yhtyeen kokeneet jäsenet saavat yleisön takuuvarmasti innostumaan mukaan hauskanpitoon. Ohjelma sopii kaiken ikäisille ja sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaan.

Hinta: 405 €/konsertti (norm. 650 € + matka- ja majoituskulut)