Senioritarjotin

Konserttikeskuksen pääkohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, mutta jo vuosikymmenen ajan on toimintaa järjestetty myös ikäihmisille esimerkiksi palvelutaloihin. Lapsille ja nuorille suunnatun konserttitarjontamme kysyntä ylittää kuitenkin vuosittain resurssimme, emmekä ole näin ollen pystyneet nostamaan seniorikonserttiemme kapasiteettia. Kysyntää kuitenkin olisi, joten olemme päättäneet perustaa erillisen senioritarjottimen, jolta löytyvät kaikki tälle kohderyhmälle soveltuvat ohjelmamme sekä niiden oma hinnasto. Osa seniorikonserteista on toteuttavissa kesäaikaan ulkona. Tarjottimen hinnat koskevat myös muita erityisryhmille toteutettavia konsertteja.

60v. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme seniorikonsertit normaalin koulukonserttihinnastomme mukaisesti vuoden 2023 ajan. 

Seniorikonserttien hinnat

Seniorikonsertit noudattavat vuoden 2023 ajan koulukonserttiemme hinnastoa 60v. juhlavuotemme kunniaksi. Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Hintoihin lisätään mahdolliset matka ja majoituskulut. Konsertin voi edelleen hyvin yhdistää koulu- ja päiväkotikiertueisiin. Konserttien kesto noin 40 min. 

esiintyjää hinta €/konsertti
1 199 € (norm. 250 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)
2 277 € (400 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
3 345 € (515 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)
4 405 € (650 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)
5 490 € (800 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut)

Senioritarjottimen ohjelmat:

ARABIC TWIST

Ali Saad, laulu
Sanna Salmenkallio, piano, viulu
Abdou Elou, perkussiot
Kaari Martin
, tanssi

ARABIC TWIST on konsertti, joka esittelee arabikulttuurin kaunista puolta ja kosketuspintaa Eurooppaan musiikin, runouden ja tanssin avulla muukalaisvihan ja pakolaisuuteen liittyvän negatiivisen uutisoinnin vastapainoksi. Ohjelma tuo esille arabiakulttuurin pitkän ja rikkaan historian sekä aistivoimaisen musiikin. Esitys tuo esiin myös arabikulttuurin aikaisempaa vaikutusta Eurooppaan ja flamencoon arabialais-andalusialaisen musiikin ja tanssin kautta. Kokoonpanon muodostavat Irakilainen laulaja Ali Saad ja suomalainen muusikko Sanna Salmenkallio, jotka tekevät tutkimusmatkaa kahden kulttuurin välissä, perkussionisti Abdou Elou sekä rohkeasti rajoja rikkova flamencotanssija Kaari Martin.

Hinta: 385 €/konsertti (norm. 650 € + matka- ja majoituskulut)

BACK 2 THE FUTURE (UUSI)

Simeoni Juoperi, tanssi, rap
Elias Niskanen, tanssi, performanssitaide
Linda Ilves, laulu, tanssi, loopperi
Joose Kyyrö, saksofoni, sampleri
Arttu Rintakumpu, sampleri, levysoittimet, tanssi, räp

Konsertti käy läpi samplepohjaisen musiikin historiaa soul- ja funkmusiikin kulta-ajasta hip hopin ja housen kautta elektroniseen rytmimusiikkiin. Matka alkaa 70-luvun New Yorkista ja päätyy 80-luvun Chicagon ja vuosituhannen vaihteen Pariisin kautta tulevaisuuteen!

Tässä live-musiikin, tanssin, laulun, tarinankerronan, räppäämisen ja improvisoinnin (eli freestylen) hullunmyllyssä yleisö pääsee osallistumaan konsertin kulkuun ja hyppäämään mukaan rytmin vietäväksi.

Yhtye koostuu monissa liemissä keitetyistä palkituista esiintyjistä, tanssin sekä musiikin Suomen huippunimistä ja pitkän linjan hiphop-pedagogeista, joten yleisö on varmasti turvallisissa ja osaavissa käsissä.

Hinta: 490 €/konsertti (norm. 800 € + matka- ja majoituskulut)

BAROKIN SÄVELIN!

Hanna Haapamäki, traverso (barokkihuilu), nokkahuilut
Anni Elonen, barokkiviulu
(Lea Pekkkala, barokkisello
Heidi Masalin, tanssi)

Barokin sävelin! on juonnettu konserttikokonaisuus, jossa barokkimuusikot Hanna Haapamäki, Anni Elonen ja Lea Pekkala sekä tanssija Heidi Masalin esittävät tunnettuja barokkimusiikin teoksia sekä suomalaisia kansanlauluja. Konsertin teoksista kerrotaan mielenkiintoista taustatietoa, joka tuo musiikin lähemmäs kuulijaa. Monet esitettävistä kappaleista ovat ikäihmisille tuttuja ja helposti lähestyttäviä. Konsertti sisältää osallistavan osion, jossa kuulijoita aktivoidaan mukaan musisointiin yhteislaulun sekä ohjatun liikeilmaisun keinoin. Yhdessä musisoiminen ja kehollinen aktivointi piristävät ikäihmisten mieltä, virkistävät muistia ja lisäävät toimintakykyä.

Ohjelma voidaan toteuttaa duona tai kvartettina. Kvartettikokoonpanolla toteutettu konsertti sisältää liikkellisesti aktivoivan osion. Valitse tilauslomakkeesta ohjelma ”Lintu nimeltä Agata”, jonka oheisohjelma ”Barokin sävelin!” on.

Hinta: 263 €/konsertti (norm. 400 € + matka- ja majoituskulut, duo) tai  328 €/konsertti (norm. 650 € + matka- ja majoituskulut, trio)

DJANGO COLLECTIVE HELSINKI

Laura Airola, viulu
Aki Hauru, kitara
Tomi Kettunen, kitara
Tero Tuovinen, kontrabasso

Django Collective Helsinki vie kuulijat matkalle sadan vuoden taakse Pariisin kujille, sotien aikaan ja uuden eurooppalaisen musiikin lajin syntyhetkiin. Yhtye kertoo inspiroivan selviytymistarinan Django Reinhardtista, yhdestä maailman arvostetuimmista kitaristeista.
Django ei lannistunut, vaikka joutui onnettomuuteen juuri kansainvälisen uransa kynnyksellä, vasta 18-vuotiaana. Tulipalossa hän menetti lähes koko vasemman kätensä toimintakyvyn. Loputtoman tahdonvoimansa ansiosta hänestä kuitenkin tuli, vammasta huolimatta, kaksisormisenakin kitaristina maailman paras. Gypsy jazzia, Djangon lahjaa Euroopan ja maailman musiikkikulttuurille valaistaan pirteillä, virtuoottisilla ja svengaavilla esimerkeillä.

Ohjelma on mahdollista toteuttaa ulkokonserttina

Hinta: 385 €/konsertti (norm. 650 € + matka- ja majoituskulut)