ELÄVÄÄ MUSIIKKIA SENIOREILLE

Konserttikeskuksen pääkohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, mutta jo vuosikymmenen ajan on toimintaa järjestetty myös ikäihmisille esimerkiksi palvelutaloihin. Lapsille ja nuorille suunnatun konserttitarjontamme kysyntä ylittää kuitenkin vuosittain resurssimme, emmekä ole näin ollen pystyneet nostamaan seniorikonserttiemme kapasiteettia. Kysyntää kuitenkin olisi, joten olemme päättäneet perustaa erillisen senioritarjottimen, jolta löytyvät kaikki tälle kohderyhmälle soveltuvat ohjelmamme sekä niiden oma hinnasto. Osa seniorikonserteista on toteuttavissa kesäaikaan ulkona. Tarjottimen hinnat koskevat myös muita erityisryhmille toteutettavia konsertteja.

Senioritarjottimen hinnat:

esiintyjää hinta €/konsertti
1 250 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
2 400 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
3 515 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
4 650 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
5 800 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Hintoihin lisätään mahdolliset matka ja majoituskulut. Konsertin voi edelleen hyvin yhdistää koulu- ja päiväkotikiertueisiin.

Kuvassa yhtyeen jäsenet, Sanna seisoo vasemmalla, Ali istuu keskellä ja Kaari seisoo oikealla kitara kädessään.
Tilaa konsertti

ARABIC TWIST

Ali Saad, laulu
Sanna Salmenkallio, piano, viulu
Abdou Elou, perkussiot
Kaari Martin
, tanssi

ARABIC TWIST on konsertti, joka esittelee arabikulttuurin kaunista puolta ja kosketuspintaa Eurooppaan musiikin, runouden ja tanssin avulla muukalaisvihan ja pakolaisuuteen liittyvän negatiivisen uutisoinnin vastapainoksi. Ohjelma tuo esille arabiakulttuurin pitkän ja rikkaan historian sekä aistivoimaisen musiikin. Esitys tuo esiin myös arabikulttuurin aikaisempaa vaikutusta Eurooppaan ja flamencoon arabialais-andalusialaisen musiikin ja tanssin kautta. Kokoonpanon muodostavat Irakilainen laulaja Ali Saad ja suomalainen muusikko Sanna Salmenkallio, jotka tekevät tutkimusmatkaa kahden kulttuurin välissä, perkussionisti Abdou Elou sekä rohkeasti rajoja rikkova flamencotanssija Kaari Martin.

Hinta: 650 € + matka- ja majoituskulut

Yhtye seisoo punaisen puuseinän edessä soittimet kädessään.
Tilaa konsertti

DJANGO COLLECTIVE HELSINKI

Laura Airola, viulu
Aki Hauru, kitara
Tomi Kettunen, kitara
Tero Tuovinen, kontrabasso

Django Collective Helsinki vie kuulijat matkalle sadan vuoden taakse Pariisin kujille, sotien aikaan ja uuden eurooppalaisen musiikin lajin syntyhetkiin. Yhtye kertoo inspiroivan selviytymistarinan Django Reinhardtista, yhdestä maailman arvostetuimmista kitaristeista.
Django ei lannistunut, vaikka joutui onnettomuuteen juuri kansainvälisen uransa kynnyksellä, vasta 18-vuotiaana. Tulipalossa hän menetti lähes koko vasemman kätensä toimintakyvyn. Loputtoman tahdonvoimansa ansiosta hänestä kuitenkin tuli, vammasta huolimatta, kaksisormisenakin kitaristina maailman paras. Gypsy jazzia, Djangon lahjaa Euroopan ja maailman musiikkikulttuurille valaistaan pirteillä, virtuoottisilla ja svengaavilla esimerkeillä.

Ohjelma on mahdollista toteuttaa ulkokonserttina

Hinta: 650 € + matka- ja majoituskulut

Kuvassa vasemmalle Juho Koskimies, keskellä Elina Robinson ja oikealla Anna Murtola.
Tilaa konsertti

FLAMENCO VISIONS

Elina Robinson, tanssi
Juho Koskimies, kitara
Anna Murtola, laulu
Ricardo Padilla, perkussiot
Christian Robinson, videotaide

Flamenco Visions -esityksessä kohtaavat vangitsevalla tavalla espanjalainen flamencotanssi ja -musiikki sekä videotaiteen moderni visuaalisuus. Ryhmä tuo näyttämölle flamencon intensiivistä ja ilmaisuvoimaista traditiota ammattitaidolla ja persoonallisella pohjoismaisella otteella. Tuloksena on näyttävä kokonaisuus joka vakuuttaa yleisön teknisellä taituruudellaan, voimakkaalla tunneilmaisullaan sekä rikkaalla rytmiikallaan.

Esitys pohjautuu vahvasti esiintyjien väliseen vuoropuheluun, toisen kuuntelemiseen ja yhdessä tekemisen riemuun. Flamenco Visions käsitteleekin kysymyksiä, jotka koskettavat ihmisiä heidän taustastaan tai kulttuuristaan riippumatta: Miten ilmaista itseään ja tunteitaan, miten toimia muiden kanssa harmoniassa ja yhteissä rytmissä.

Esiintyjät kuuluvat Helsingissä vaikuttavaan kansainväliseen Imperfecto-kollektiiviin, joka edustaa uudenlaista urbaania flamencotaidetta. Ryhmä kunnioittaa espanjalaisen flamencon perinteitä, mutta uudistaa lajia tuomalla mukaan oman pohjoismaisen näkemyksensä sekä yhdistämällä eri taiteenlajeja.

Hinta: 800 € + mahdolliset matka- ja majoituskulut

Kuvassa Isa pitää Pauanteen jäseniä kämmenellään.
Tilaa konsertti

ISA & PAUANNE

Isa-Eerika Lehto, klarinetti, bassoklarinetti, pitkähuilu, laulu, arkistonauhat
Kukka Lehto, viulu, laulu, arkistonauhat
Tero Pennanen, koskettimet, arkistonauhat
Janne Haavisto, lyömäsoittimet, arkistonauhat

Isa & Pauanne on musiikkikokoonpano, jossa muusikko-näyttelijä Isa-Eerika Lehto ja nykykansanmusiikkiyhtye Pauanne yhdistävät voimansa. Ohjelma kuljettaa kuulijansa susirajalle ukkosmyrskyyn ja opettaa uudenlaisen karjankutsuntahuudon. Esityksessä seikkaillaan vanhojen uskomusten parissa, kuullaan uutta suomalaista kansanmusiikkia ja kauan sitten eläneiden ihmisten ääniä arkistonauhoilta. Yhtyeen musiikissa jouhikkomaanitus kohtaa elektronisen pelimusiikin estetiikan ja arkistonauhat analogisyntetisaattorin äänen. Vuorovaikutteisen konsertin aikana moni asia tulee tutuksi historiastamme.

Hinta: 650 € + matka- ja majoituskulut

Kuvassa Riitta Paakki soittaa piano, Maxilla saksofoni kädessä, Mikko soittaa rumpuja ja Antti kontrabassoa.
Tilaa konsertti

JAZZUP

Max Zenger, saksofoni ja muut puupuhaltimet
Riitta Paakki, piano
Mikko Hassinen, rummut
Antti Ahoniemi, kontrabasso

Miltä luonto kuulostaa?

Suomen mielenkiintoisimmat jazzmuusikot hyppäävät koulukiertueelle soittamaan luonnon inspiroimin sävelin. Ohjelmassa kuullaan uutta jazzmusiikkia helposti lähestyttävällä otteella tarjoiltuna. Koukuttavat rytmit ja puhuttelevat melodiat vievät kuulijat matkalle mieltensä kauniisiin maisemiin ja luonnonläheisiin muistoihin.

Ohjelma on toteutettu yhteistyössä Suomen Jazzliiton kanssa ja sitä on rahoittanut Suomen kulttuurirahasto.

Hinta: 650€ + matka- ja majoituskulut

Kuvassa Klovni Dodo makaa lattialla soitinten keskellä veikeä ilme kasvoillaan.
Tilaa konsertti

KLOVNI DODO

Jari Siljamäki, flamencokitara, melodika, duebassi-haitari, otamatone, cajita, ukulele, stylophone, pöytäkellot, käsikellot, laulava putki, tamburiini, marakassit, casu, rumpu, jne.
Tekninen avustaja

Dodofonia

Mitä tapahtuu, kun klovni saa hoidettavakseen kokonaisen juhlakonsertin? Miten hän selviää lukemattomista soittimista? Yleisön hän ainakin tempaa mukaansa musisointiin. Hämmästy, riemastu, ylläty! Klovni Dodo yhdistää musiikin tekemiseen saumattomasti hersyvää miimiä sekä höpsöjä sirkustemppuja. Tämä hulvaton konsertti jää takuulla mieleesi pitkäksi aikaa.

Ohjelma on mahdollista toteuttaa ulkokonserttina

Hinta: 400 € + matka- ja majoituskulut

Kuvassa Susanna ja Maijan nojaavat selkä selkää vasten ukulele ja haitari käsissään.
Tilaa konsertti

MAIJA & SUSU

Susanna Lukkarinen, laulu, piano, haitari
Maija Sariola, laulu, piano, kitara/ukulele

Sukupolvelta toiselle

Susanna Lukkarinen ja Maija Sariola ovat tuttuja ennenkaikkea lauluyhtye Club For Fiven laulajina. Konsertin nostalgiset laulut koostuvat meille suomalaisille rakkaasta musiikista, humpasta, valssista, ikivihreistä ja kansanlauluista. Musiikki tuo mieleen muistoja ja houkuttelee muistelemaan ja tunnelmoimaan. Konsertin aikana kaikki pääsevät laulamaan yhdessä!

Hinta: 400 € + matka- ja majoituskulut

makaa vedessä valkoinen mekko päällään.
Tilaa konsertti

NIEMI

Inka Niemi, laulu
Jenni Venäläinen, konserttikantele
Eero Nurmela, kitara
Olli Puolakka, kontrabasso
Janne Storm, ableton, setara

Unen ja veden valtakunta

Unen ja veden valtakunta on loistava tilaisuus pitää hengähdystauko arjesta ja antaa musiikin viedä mukanaan maagiseen rauhan poukamaan, johon huolet ja murheet eivät ulotu. NIEMEN musiikki on taianomainen yhdistelmä suomalaista tuutulauluperinnettä ja ambientia. Konsertti tarjoaa rentoutumishetken, jossa laulut lipuvat toinen toisensa perään vetäen kuulijan mukaansa matkalle unen ja veden valtakuntaan. Pehmeät laulut, kaiutetut kanteleet, maalailevat kitarat sekä korvaa hierovat bassot punoutuvat kuulaiksi äänimaisemiksi. On turvallista olla juuri sellainen kuin on. Silmät painuvat kiinni kuin itsestään. On helppo hengittää. Tuutulaulujen ikiaikainen viesti on selvä: ei ole hätää.

Ohjelma on mahdollista toteuttaa ulkokonserttina

Hinta: 800 € + matka- ja majoituskulut

Pentti Rasinkangas laulaa kitaran kanssa mikrofonina iso pehmo porkkana.
Tilaa konsertti

PENTTI RASINKANGAS

Pentti Rasinkangas, laulu, kitara

Pentti Rasinkangas on tarinankertoja ja esiintynyt ammatikseen lapsille 35 vuotta. Tarinoissa on paljon hauskaa ja järjenvastaista höpöttävästä enosta, lapsista, jotka kaatavat isän kumisaappaan täyteen vettä ja tädistä, joka ratsastaa lehmällä keittiöön. Tarinallisten laulujen lisäksi mukana on jutustelua, yhteislaulua sekä yleisön osallistumista esiintymiseen. Hulluttelun vastapainona konsertissa toimii rauhallisuus – sitäkin on oltava.

Ohjelma on mahdollista toteuttaa ulkokonserttina

Hinta: 250 € + matka- ja majoituskulut

Tilaa konsertti