ELÄVÄÄ MUSIIKKIA SENIOREILLE

Konserttikeskuksen pääkohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, mutta jo vuosikymmenen ajan on toimintaa järjestetty myös ikäihmisille esimerkiksi palvelutaloihin. Lapsille ja nuorille suunnatun konserttitarjontamme kysyntä ylittää kuitenkin vuosittain resurssimme, emmekä ole näin ollen pystyneet nostamaan seniorikonserttiemme kapasiteettia. Kysyntää kuitenkin olisi, joten olemme päättäneet perustaa erillisen senioritarjottimen, jolta löytyvät kaikki tälle kohderyhmälle soveltuvat ohjelmamme sekä niiden oma hinnasto.

Senioritarjottimen hinnat:

esiintyjää hinta €/konsertti
1 250 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
2 400 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
3 515 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
4 650 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)
5 800 € (+ mahdolliset matka- ja majoituskulut)

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Hintoihin lisätään mahdolliset matka ja majoituskulut. Konsertin voi edelleen hyvin yhdistää koulu- ja päiväkotikiertueisiin.

Kuvassa yhtyeen jäsenet, Sanna seisoo vasemmalla, Ali istuu keskellä ja Kaari seisoo oikealla kitara kädessään.
Tilaa konsertti

ARABIC TWIST

Ali Saad, laulu
Sanna Salmenkallio, piano, viulu
Abdou Elou, perkussiot
Kaari Martin
, tanssi

ARABIC TWIST on konsertti, joka esittelee arabikulttuurin kaunista puolta ja kosketuspintaa Eurooppaan musiikin, runouden ja tanssin avulla muukalaisvihan ja pakolaisuuteen liittyvän negatiivisen uutisoinnin vastapainoksi. Ohjelma tuo esille arabiakulttuurin pitkän ja rikkaan historian sekä aistivoimaisen musiikin. Esitys tuo esiin myös arabikulttuurin aikaisempaa vaikutusta Eurooppaan ja flamencoon arabialais-andalusialaisen musiikin ja tanssin kautta. Kokoonpanon muodostavat Irakilainen laulaja Ali Saad ja suomalainen muusikko Sanna Salmenkallio, jotka tekevät tutkimusmatkaa kahden kulttuurin välissä. Kaari Martin on rohkeasti rajoja rikkova flamencotanssija.

Hinta: 650 € + matka- ja majoituskulut

Kuvassa Barokkimatkan esiintyjät poseeraavat esiintymisasuissa soitinten kanssa.
Tilaa konsertti

BAROKKIMATKA

Anni Elonen, viulu
Hanna Haapamäki, nokkahuilu ja traverso
Tatu Ahola, sello
Mikko Ikäheimo, luuttu ja barokkikitara

Barokin sävelin!

Barokin sävelin! on juonnettu konserttikokonaisuus, jossa barokkihuilisti Hanna Haapamäki, barokkiviulisti Anni Elonen, sellisti Tatu Ahola ja luutisti Mikko Ikäheimo esittävät monipuolisen kattauksen barokkimusiikkia sekä vanhoja kansansäveliä Englannista ja koto-Suomesta. Konsertin teoksista kerrotaan mielenkiintoista taustatietoa, joka tuo musiikin lähemmäs kuulijaa. Konsertti sisältää vanhuksia osallistavan osion, jossa lauletaan yhdessä suomalaisia kansansävelmiä. Konsertti on vuorovaikutteinen kokonaisuus, joissa musiikin herättämät muistot saavat mielen ja muistin.

Hinta: 650 € + matka- ja majoituskulut

Yhtye seisoo punaisen puuseinän edessä soittimet kädessään.
Tilaa konsertti

DJANGO COLLECTIVE HELSINKI

Laura Airola, viulu
Aki Hauru, kitara
Tomi Kettunen, kitara
Tero Tuovinen, kontrabasso

Django Collective Helsinki vie kuulijat matkalle sadan vuoden taakse Pariisin kujille, sotien aikaan ja uuden eurooppalaisen musiikin lajin syntyhetkiin. Yhtye kertoo inspiroivan selviytymistarinan Django Reinhardtista, yhdestä maailman arvostetuimmista kitaristeista.
Django ei lannistunut, vaikka joutui onnettomuuteen juuri kansainvälisen uransa kynnyksellä, vasta 18-vuotiaana. Tulipalossa hän menetti lähes koko vasemman kätensä toimintakyvyn. Loputtoman tahdonvoimansa ansiosta hänestä kuitenkin tuli, vammasta huolimatta, kaksisormisenakin kitaristina maailman paras. Gypsy jazzia, Djangon lahjaa Euroopan ja maailman musiikkikulttuurille valaistaan pirteillä, virtuoottisilla ja svengaavilla esimerkeillä.

Hinta: 650 € + matka- ja majoituskulut

Faso Kanin jäsenet hymyilevät pidellen erilaisia soittimia
Tilaa konsertti