Päivän biisit juhlistavat lastenkulttuurin juhlaviikkoa toukokuussa

23. 04. 2021

Päivän biisi -videokimarassa pääsee kurkistamaan Konserttikeskuksen etäkonsertteihin
– mukana on kaikenlaista rentouttavista tunnelmista bassoklarinetin töräytyksiin 

Konserttikeskus juhlistaa lastenkulttuurin juhlaviikkoa Päivän biisi -videokimaralla. Joka arkipäivä viikolla 20 Konserttikeskuksen Youtube-kanavalla ja somessa julkaistaan uusi musiikkimaistiainen. Nämä kappaleet on poimittu Konserttikeskuksen etäkonserttitarjonnasta. Viiteen kappaleeseen mahtuu mm. lastenmusiikkia, joikua ja kurkkulaulua. Luvassa on sekä vauhdikasta menoa että rentoutustakin. Päivän biisi julkaistaan aina aamulla klo 8 ja viiden biisin kimara jää nähtäville Konserttikeskuksen Youtube-kanavalle myös viikon jälkeen.

Viikon ohjelma:

Ma 17.5. Raka Bananer – Kurkistus värikkääseen musiikkiseikkailuun, jossa laulut ovat ruotsinkielisiä, mutta puhutaan myös suomea ja soitetaan soittimia mm. Burgina Fasosta! Sopii hyvin sekä suomen- että ruotsinkielisiin päiväkoteihin ja alakouluihin.

Ti 18.5. Pentti Rasinkangas – Välillä on vaan sellainen päivä, että aurinko laulaa ja linnut paistaa. Sopii hyvin päiväkoteihin ja alakouluihin.

ke 19.5. Wimme & Rinne – Tässä tunnelmapalassa ikiaikainen joiku ja modernit äänimaailmat kohtaavat. Sopii hyvin ala- ja yläkouluihin.

to 20.5. Tero Pajunen – Lauluntekijän punaisesta hatusta löytyy keväinen laulu, jossa kuullaan myös pieni maistiainen lumoavaa kurkkulaulua! Sopii hyvin ala- ja yläkouluihin.

pe 21.5. Niemi – Viikon päätteeksi on luvassa lumoava rentoutushetki joen rannalla! Sopii hyvin ala- ja yläkouluihin.

 

Slyrre S:n tanssillinen aamuhetki osana lastenkulttuurin juhlaviikon ohjelmaa

Tämän lisäksi Konserttikeskuksen somekanavissa vierailee viikolla 20 School Breaks -kokoonpanon Rap-artisti ja tanssija Simeoni “Slyrre S” Juoperi, jonka aamuhetki sisältää joka päivä uuden opeteltavan liikkeen sekä perjantaina näistä liikkeistä yhdistetyn koreografian. Aamuhetki sopii hyvin kouluikäisille ja miksei kaikille muillekin.

 

Konserttikeskuksen Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCD_e4Doiae0diWDau8fibpg

Konserttikeskus Facebookissa: https://www.facebook.com/konserttikeskus

Konserttikeskus Instagramissa: https://www.instagram.com/konserttikeskus