Tero Pajunen, laulu, kitara, viulu Esko Grundström/Riku Kantola, äänisuunnittelu

Hinta: 203 €/koulu

Etäkonserttipaketti sisältää viikon katseluoikeuden konserttitaltiointiin ja ohjelman teemaan liittyvää oheismateriaalia, jota voi käyttää koko lukukauden ajan.

Kohderyhmät: Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Missä hattuni, siellä lauluni

Missä hattuni, siellä lauluni on ainutlaatuinen soolokonsertti, jossa yhdistyvät ääni-improvisaatio, tarinankerronta ja folk. Tero Pajunen soi ja tarinoi käyttäen inspiraationa erilaisia hattuja, joista jokainen synnyttää omanlaistaan musiikkia. Improvisaatioherkkyydestään ja monipuolisesta äänenkäytöstään tunnettu Pajunen värittää ilmaisuaan mm. yläsävel- ja kurkkulaululla, ylittäen ketterästi musiikin tyylirajoja. Teron ohella esityksen taiteelliseen sisältöön vaikuttaa miksauspöydän takana taikojaan tekevä äänisuunnittelija sekä vuorovaikutus yleisön kanssa. Konsertti on mahdollista toteuttaa myös akustisesti (pienet tilat ja yleisöt, kuten päiväkodit ja palvelutalot).

 Tero Pajunen on kotimaisen folkin valovoimainen laulaja-lauluntekijä, kansanmuusikko ja musiikkipedagogi – kävelevä laulu. Tero on vuoden 2015 Konsta Jylhä-kilpailun vapaan sarjan voittaja ja lapsiyleisölle tuttu Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun heppana.

Takaisin