Konserttikeskus ja Mielenterveyden työkalupakki -hanke tarjoavat tukea esiintyjien hyvinvointiin

5. 04. 2024

Tarjoamme yhteistyössä Mielenterveyden työkalupakki -hankkeen kanssa maksutonta hyvinvoinnin tukea vuoden 2024 aikana koulu- ja päiväkotikiertueillamme kiertäville esiintyjille.

Kiertueyhtyeiden hyvinvointia tukeva palvelu koostuu kahdesta kiertuemuusikoiden ja ulkopuolisen fasilitaattorin tapaamisesta, joista ensimmäinen pidetään ennen kiertueen alkamista ja toinen kiertueen jälkeen. Ensimmäisessä tapaamisessa käydään yhdessä läpi työhyvinvointiin liittyviä asioita ja keskustellaan yhtyeen jäsenten odotuksista, toiveista ja muista keskeisistä teemoista, jotka vaikuttavat kiertueen onnistumiseen. Kiertueen jälkeisessä tapaamisessa keskustellaan siitä, minkälainen kokemus kiertue oli ja miten yhteistoimintaa voitaisiin kehittää tulevaisuudessa. Alku- ja lopputapaamiset fasilitoi Muusikkojen liiton freelancekoordinaattori, työnohjaaja Jaakko Kämäräinen. Vapaaehtoinen ja maksuton palvelu on tarjolla vuoden 2024 aikana kiertueidemme esiintyjille.

Mielenterveyden työkalupakki -hanke on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa ja se toteutetaan yhteistyössä Työterveyslaitoksen, Taiteen edistämiskeskuksen (Taike), Muusikkojen liiton, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton (Teme) ja tutkimuslaitos Cuporen kanssa.

Tutustu Mielenterveyden työkalupakin -sivuihin tästä >

Jos yhtyeenne haluaa mukaan, ota yhteyttä:
Noora Herranen, toiminnanjohtaja
Konserttikeskus ry
noora.herranen@konserttikeskus.fi
puh. 050 463 6782