Konserttikeskus sai tukea uudelle esittävien taiteiden Live-hankkeelle

26. 05. 2021

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko on myöntänyt 1,8 miljoonaa euroa kulttuurihankkeille, jotka lisäävät lasten ja nuorten taidekokemuksia ja kulttuurielämyksiä tänä ja ensi vuonna. Tukea sai 45 hanketta. Suurimmat avustukset saivat Kansallisgallerian Ateneum omaksi – 5.-6.-luokkalaisten virtuaalivierailujen valtakunnallinen hanke, Konserttikeskuksen Live, joka vie sirkuksen, tanssin ja teatterin esityksiä kouluihin sekä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton hanke, jolla tuetaan kuntia kulttuurikasvatussuunnitelmien teossa.

Konserttikeskuksen Live – esittävän taiteen kohtaamisia kouluihin -hanke vie kouluihin sirkuksen, tanssin ja teatterin esityksiä, kun perinteisesti oppilaat ovat päässeet kouluissa ainoastaan konsertteihin. Uusi esittävän taiteen kiertuemallin takana on Konserttikeskuksen sekä Teatterin, Tanssin ja Sirkuksen Tiedotuskeskusten yhteistyö. Esitykset painotetaan alueille, joilla kulttuuritarjontaa on vähän.

Konserttikeskuksen väki kiittää tuesta ja odotamme innolla päästessämme toteuttamaan hanketta yhteistyökumppaniemme kanssa!

Koko uutinen Minedu.fi-sivustolla osoitteessa:
https://minedu.fi/-/okm-lta-tukea-lapsille-ja-nuorille-uusia-kulttuurielamyksia-tuoville-hankkeille