Konserttikeskuksen poikkeusjärjestelyt syksyllä 2021

23. 09. 2021

Tarjoamme tänä syksynä erityisesti poikkeusoloihin suunniteltuja sisältöjä normaalien livekonserttien lisäksi. Erityisohjelmia on niin live- kuin etätoteutuksella.

 

ULKOKONSERTIT

Livekonsertit voidaan järjestää nyt vaihtoehtoisesti ulkona Konserttikeskuksen uuden, helposti liikuteltavan esiintymislava-auton ansiosta. Ulkokonsertit toteutetaan pihalla tavallisten konserttipäivien tapaan tai Välkkärifestarina. Välituntien pituiset konsertit ajoittuvat klo 9–14 välitunneille. Välkkärifestari-päivä hinnoitellaan kolmen konsertin mukaan.


RÄÄTÄLÖIDYT KONSERTTIPÄIVÄT

Sisäkonserttien toteutuksessa otamme huomioon turvavälit sekä voimassa olevat suositukset. Konserttipäivät on mahdollista järjestää räätälöidysti lyhyemmillä konserteilla (n. 25 min), jolloin konsertteja on 6 kappaletta per päivä. Tällöin kaikki konsertit ovat samalla koululla normaalia pienemmälle ryhmälle kerrallaan ja konsertin ohessa pidetään pieni live-kyselyhetki yleisön kanssa. Tilaaja maksaa vain kolmesta konsertista.


ILMAISET ETÄVIERAILUT MUSIIKINTUNNEILLE

Musiikinopettajille tarjoamme ilmaiseksi esiintyjien etävierailuja kouluissa. Vierailupakettiin kuuluu valmis tuntisuunnitelma sisältäen videoita, oheismateriaaleja sekä Zoom-tapaamisen yhtyeen kanssa.


ETÄKONSERTIT MUUSIKKOJEN LIVEVIERAILULLA

Vuorovaikutuksellisuus on keskiössä myös etäsisällöissä. Taltioidun konsertin tilaaja voi halutessaan kutsua 1–2 muusikkoa livevierailulle. Oppilaat pääsevät tapaamaan esiintyjiä ja juttelemaan heidän kanssaan konsertista sekä muusikkona olemisesta. Vaihtoehtoisesti tapaaminen toteutetaan etäyhteydellä Kysy esiintyjältä -osiona, jolloin oppilaat tapaavat koko yhtyeen konsertin katsomisen ohessa. Jo taltioidut konsertit löytyvät Etäkonsertit-sivultamme.

Tutustu poikkeusolojen ohjelmavalikoimaan