Uusi ohjelma! Tilattavissa syyslukukaudelle 2024 ja siitä eteenpäin. 

Kimmo Numminen, banjo, kitara, laulu Aapo Niininen, kitara, rumpuohjelmointi, laulu Joonas Saikkonen, koskettimet, miksaus Olli Juutilainen, tekninen assistentti

Kesto: koulut 40 min Kielivaihtoehdot: suomi

Hinta: 445 €/konsertti

Kohderyhmät: Uusi, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

kuva: Antti Rintala

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta ja sosiaalisesta mediasta. Kalevauvan tavoitteena on kulkea Elias Lönnrotin jalanjäljillä keräten huumoripitoista ”nykypäivän Kalevalaa” taltioiden nettikansanperinnettä, ajankuvaa ja keskustelupalstojen tarinoita musiikin muotoon.

Kalevauvan koulushowssa lähdetään Vantaalta Lomalle Lompsis, pohditaan “Kuuluuko Ananas Pizzaan?” ja tavataan mm. Kuorsaava Kissa. “Tuijottavan Koiran” soidessa videoscreenille projisoidaan satoja eri koirakuvia, joita olemme saaneet faneiltamme ympäri Suomen. Konsertissa esitetään myös joka koululle oma kannatuslaulu!

Yhtye perustettiin vuonna 2016 ja yhtye on ehtinyt mm. julkaista kolme täyspitkää levyä, useita musiikkivideoita ja runokirjan, esiintyä lukuisissa TV-ohjelmissa Venla-gaalasta Linnan juhlien jatkoihin ja keikkailla aktiivisesti n. 80 keikan vuositahtia.