Liisa Nuuk, esiintyjä Jeromy Nuuk, esiintyjä Kerttu Opus, esiintyjä Adam Opus, esiintyjä

Kesto: 40 min Kielivaihtoehdot: sanaton
Esiintymistilan minimikoko: leveys: 8 m, korkeus: 6 m, syvyys: 6 m
Hinta: 405 €/esitys
Kohderyhmät: päiväkoti, alakoulu, seniorit
Lue lisää Hands some Feetin nettisivuilla: www.handssomefeet.com/colorsphere

Kuva: Teemu Paukamainen

COLORSPHERE

Colorsphere on lapsille ja heidän aikuisilleen suunnattu nykysirkusteos, jossa yhdistyy jongleeraus, akrobatia, fyysinen teatteri ja oivaltavasti käytetty teknologia.

Colorsphere on poikkeuksellinen ja jännittävä maailma, joka muodostuu erikokoisista valkoisista palloista. Esityksessä seuraamme tutkimusmatkailijoita, jotka tutustuvat eläväisiin, leikkiväisiin ja ajoittain suorastaan itsepäisiin otuksiin joille on ominaista tuottaa jatkuvasti uusia palloja ympäristöönsä.

Kesken leikkien Colorspheren maailman valtaa hämmennys, kun esiin tupsahtaa ensi kertaa pallo, joka ei olekaan valkoinen, vaan värikäs. Mitä tapahtuu tutkimusmatkailijoille, kun heidän ympäristönsä vaihtaa väriä ja aloittaa pysäyttämättömien muutoksien ketjun?

Colorsphere kertoo tutkimisesta, muutoksesta, uuden ympäristön löytämisestä ja siihen sopeutumisesta. Esitys on tutkimusmatka uuden todellisuuden äärelle, jossa harjoitellaan mukautumista odottamattomiin olosuhteisiin. Colorsphere vie niin nuoren kuin vanhemmankin katsojan jännittävälle ja hauskalle nykysirkusmatkalle aivan uusiin ulottuvuuksiin!

Lisätietoja tilaajille:

Esitys alkaa noin 10 minuutin mittaisella ”pre-show’lla”. Tämän 10 minuutin aikana yleisö saapuu esiintymistilaan. Esimerkiksi: jos esitys alkaa klo 10, yleisö voi saapua tilaan aikaisintaan 9.50. Esitys voidaan myös halutessa toteuttaa ilman pre-show’ta.

Esityksen lopussa esiintyjät vierittävät erikokoisia palloja yleisöön ja leikkivät yleisön kanssa palloilla noin 4 min ajan.

Esityskuvat

Kuvat: Heikki Järvinen