Tervetuloa, tämä on Konserttikeskus ry:n saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.konserttikeskus.fi. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Saavutettavuusselostetta on päivitetty 29.3.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset suurimmalta osin. Saavutettavuutta on kehitetty nettisivu-uudistuksella keväällä 2021. Sivuston kontrastit, polut ja käyttöliittymä on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman käyttäjälähtöisesti. Kuviin on lisätty alt-tekstit ja tarpeelliset linkit löytyvän sivun alareunan kiinteästä footerista.

Ei saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Havaittava:

Videosisältöjen tekstitys

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:

Sivuille aiemmin lisätyissä videoissa, kuten näytekonserttitaltioinneissa ei tekstityksiä.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:

1.2.1 Pelkkä audio tai pelkkä video (tallennettu)1.2.2 Tekstitys (tallennettu)

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa palautetta verkkolomakkeella, joka löytyy alapuolelta: