UMO Helsinki Jazz Orchestra Kapellimestarinaan Ville Vannemaa www.umohelsinki.fi

Hinta: 323€/koulu

Etäkonserttipaketti sisältää viikon katseluoikeuden konserttitaltiointiin ja ohjelman teemaan liittyvää oheismateriaalia, jota voi käyttää koko lukukauden ajan.

Kohderyhmät: Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

UMO Helsinki Jazz Orchestran Jazztastingissä makustellaan sinisiä säveliä, ällömakeaa groovea ja karvaita klassikoita! Jazzpoliisiin et näissä pippaloissa törmää, joten kaikki voivat maistella jatsia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti. 100-prosenttisesti musiikillinen tasting aloitetaan kevyistä sävyistä siirtyen tahdikkaasti kohti voimakkaampia makuja. Höristä korvia näytteiden välissä aistien neutralisoimiseksi ja nauti jatsia vain kohtuudella.

Tasting-menun kantavana teemana on big band -musiikin sovitukselliset keinot, jota lähestytään mm. Duke EllingtoninCount BasienThad Jonesin ja Dizzy Gillespien biisien kautta. Tastingissä tulevat tutuiksi musiikin moninaiset termit ja käsitteet kuten improvisointi, teemat ja dynamiikka. Orkesteria tastingissä luotsaa kapellimestari Ville Vannemaa.

Kutsu siis big band teille etävierailulle, koko orkesterin saa nyt kvintetti-hinnalla.

Etäkonserttipakettiin kuuluu tietysti myös oheismateriaalia! Mahdollisuus myös Kysy esiintyjältä -osioon, jossa oppilaat pääsevät keskustelemaan muusikoiden kanssa etäyhteyden välityksellä.