Esitys on osa LIVE-hankkeen valikoimaa. LIVE-hanke vie teatterin, sirkuksen ja tanssin esityksiä kouluihin vuoden 2022 aikana. Kiertueita toteutetaan 2 esityksen päivinä.

Huom! Apollo21 on tilattavissa keväällä viikolle 7. Apollo21 ja Ali & Jimi on tilattavissa syksyllä viikolle 43.

Kiertuekokoonpano: Mikael Strömberg, näyttelijä Oskar Silén, näyttelijä

Muu työryhmä: Paul Olin, ohjaaja ja käsikirjoittaja

Hinta: 263 €/esitys Esityksen kesto: 40 min Valmisteluaika: 30-45 min Purkuaika: 15-30 min

Kohderyhmät: LIVE-hanke, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Teatteri Taimine

Apollo 21 – esitys internetin mahdollisuuksista ja ansoista (alakoulu)

Apollo 21 kertoo hauskasti ja vauhdikkaasti internetistä, peleistä, sosiaalisesta mediasta ja siitä mitä todella tarkoittaa kavereiden kunnioitus myös virtuaalimaailman ulkopuolella.Kun Mikke ja Oskari olivat lapsia, Pikku-Mikke ja Pikku Oskari pelasivat myös tietokonepelejä. Enimmäkseen he pelasivat tietokonepeliä, jonka nimi oli Apollo 21. Peliä ensimmäisestä matkasta Marsiin. He rakastivat sitä. He pelasivat sitä paljon. Vähän liikaa. Virtuaalitodellisuus on huomattavasti monimutkaisempi kuin Miken ja Oskarin lapsuudessa. Nykyään mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Miten virtuaalitodellisuudessa siis pitäisi käyttäytyä ja miten siellä eletään, ilman että se nielee kokonaan?

Ali & Jimi (yläkoulu, toinen aste) 

Ali & Jimi on kaksikielinen (suomi /ruotsi) lämmöllä ja musiikilla maustettu esitys nuorten syrjäytymisestä. Huom! Yläkouluille ja toiselle asteelle suunnattu esitys varattavissa vasta syksylle 2022.

 

Takaisin