Poistuu ohjelmistosta kevään 2022 jälkeen. Ohjelma on tilattavissa ainoastaan etäkonserttina keväällä 2022. Etäkonserttisivulle TÄSTÄ >

Kimmo Numminen, laulu, kitara,koskettimet Esa Pottonen, kitara, laulu Kalle Ylitalo, basso, laulu Aapo Niininen, rummut, laulu

Hinta: 385 €/konsertti

Konsertin kesto on 40 minuuttia.

suomirokkikoulu.fi

Kohderyhmät: Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Suomirokkikoulu -konsertti on viihdyttävä poppitunti, jolla kuullaan runsaasti näytteitä suomirokin värikkäästä historiasta ja nykypäivästä: Hectorista Haloo Helsinkiin ja Loirista Lordiin. Samalla pidetään hauskaa sekä kannustetaan lapsia ja nuoria oman musiikin tekemiseen. Bändissä soittaminen on kivaa ja musisointi tekee tutkitusti ihmiselle hyvää!

Miten kitaran saa puhumaan? Miksi tanssimisesta rock-konsertissa saattoi joutua putkaan? Mitä ovat riffi, komppi ja filli? Näihin kaikkiin löytyy vastaus Suomirokkikoulusta. Konserttiin sisältyy myös suurta riemastusta herättänyt “Arvaa Kuka?” -musavisa, sekä kitaransoiton saloja avaava efektiesittely.

Suomirokkikoulu.fi:n miehistöstä löytyy niin musiikinopettajia, kuin Suomen eturivin muusikoita (Scandinavian Music Group, Kalevauva.fi, Wedding Crashers…), joilla kaikilla on sama tavoite – esittää inspiroiva koulukonsertti, jollaisen olisimme itse halunneet lapsena kokea.

 

Takaisin