Joose Kyyrö, tenori- ja baritonisaksofonit, huilu, MPC controller, räppi Mari Vuolahti, trumpetti, laulu Benjamin Nylund, rummut Elias Niskanen, tanssi Simeoni ‘‘Slyrre S’’ Juoperi, tanssi, räppi

Hinta: 323 €/koulu

Etäkonserttipaketti sisältää viikon katseluoikeuden konserttitaltiointiin ja ohjelman teemaan liittyvää oheismateriaalia, jota voi käyttää koko lukukauden ajan.

Kohderyhmät: Päiväkoti, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos, Seniorit

School Breaks on uusi upea break- ja hiphop -tansseja sekä livemusiikkia yhdistävä kokoonpano. Kaksi ammattitanssijaa ja kolme ammattimuusikkoa tuovat energisen show’n, joka jammailee, kutsuu mukaan, yllättää ja liikuttaa. Esitys tuo esille mustan rytmimusiikin sekä freestyletanssin tekniikoita ja perinteitä, heittäytyen tiukoista koreografioista villiin improvisaatioon ja takaisin. Haluamme innostaa yleisöämme itsensä ilmaisun, puhallinsoittimien, liikkeen ja elävän rytmimusiikin pariin.

School Breaksista löytyy monissa liemissä keitettyjä, mm. The Funky Sound Foundation sekä Toistuvat Yllätykset -yhtyeissä vaikuttavia ammattimuusikoita sekä moninkertaisia breikin suomenmestareita. Lattialla tullaan näkemään vauhtia ja vaikuttavia tilanteita.

Takaisin