Linda Sundberg, laulu ja tanssi Victoria Lindqvist, laulu, djembe, cajon, udu, balafoni, congat Miika Hjorth, laulu, kitara basso, bira, shakerit, congat

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

Ohjelma voidaan esittää myös kaksikielisenä konserttina suomeksi ja ruotsiksi. Programmet kan också uppföras på svenska.

Hinta: 328 €/konsertti

Tarjolla live- ja etäkonserttien lisäksi syksyllä 2021: Ulkokonsertit, Välkkärifestarit, räätälöidyt konserttipäivät, etäkonsertit muusikkovierailulla, ilmaiset etävierailut musiikintunneille Tilaa erityisohjema >

Kohderyhmät: Päiväkoti, Alakoulu

Raka Bananer kutsuu sinut mukaan värikkääseen musiikkiseikkailuun, jossa ajankohtaiset aiheet lasten arjesta kohtaavat länsiafrikkalaisia rytmejä tanssin ja leikin kera. Interaktiivisen konsertin aiheisiin kuuluvat niin avioerot, pakolaislapset ja sateenkaariperheet kuin maagiset kivetkin tai ystävän luokse yökylään uskaltaminen ensimmäistä kertaa. Kaikki esitettynä avoimella mielellä ja lapsen näkökulmasta käsin. Ennen kaikkea konsertti houkuttelee esille iloa, läsnäoloa ja yhteisöllisyyttä.

Tervetuloa rytmiselle matkalle meidän kanssamme! Konsertti toimii inspiroivana kielikylpynä suomenkieliselle yleisölle, jolloin puhumme suomea ja laulamme pääosin ruotsiksi.

Takaisin