Esitys on osa LIVE-hankkeen valikoimaa. LIVE-hanke vie teatterin, sirkuksen ja tanssin esityksiä kouluihin vuoden 2022 aikana. 

Kiertuekokoonpano: Kalle Lehto, esiintyjä, ohjaus Tekninen avustaja/työpajan vetäjä

Muu työryhmä: Eero Alava, valo- ja ääniteknikko Sami Tammela, musiikki Christoffer Collina & Kalle Lehto, videosuunnittelu Race Horse Company, tuotanto

Esitys on sanaton. Tarjolla myös työpajoja.

Hinta: 263 €/esitys Esityksen kesto: 40 min Valmisteluaika: 90-120 min Purkuaika: 30 min

Kohderyhmät: LIVE-hanke, Alakoulu

Chevalier – Keppihevossirkus

Race Horse Company

Chevalier on vastustamattoman hauska ja tunnelmallinen esitys, joka vie katsojansa retkelle sirkuksen uljaiden ratsujen maailmaan. Sirkuksen historiasta ammentavassa esityksessä keppihevosilla ratsastava tirehtööri (Kalle Lehto) esittää perinteisen hevossirkuksen temppuja kepparien kanssa: akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja klovneriaa – kaikki omintakeisella tyylillä, huumorilla ja break-tanssin liikekielellä.

Keppihevosten lisäksi esityksessä on merkittävä osa lyhyillä mykkäelokuvilla, joista ensimmäisiä esitettiin ennen vanhaan juuri sirkuksissa elävän musiikin kera. Sami Tammelan säveltämä musiikki yhdistää hienosti perinteisen sirkuksen musiikillisen maailman elektronisiin elementteihin ja instrumentteihin.

Chevalier on Kalle Lehdon lastensirkus-trilogian kolmas osa seuraten suosittuja esityksiä Circles – Kommellusten kabaree ja Around – Ympäri ämpäri.

Takaisin