Viimeistä kautta ohjelmistossa. Poistuu ohjelmistosta kevään 2024 jälkeen. 

Pekka Laukkarinen, laulu, cajon, djembe, kitara, huuliharppu Leevi Helo, koskettimet, haitari, laulu Matti Laitinen, kitara, mandosello, mandoliini, viulu, laulu Samuli Volanto, äänitekniikka/miksaus, sähköbasso, kontrabasso, laulu

Löydät yhtyeen Instagramista: @poppilanhatavara

Kesto: päiväkodit 30-35 min, koulut 40 min Kielivaihtoehdot: suomi

Hinta: 405 €/konsertti

Kohderyhmät: Päiväkoti, Poistuva, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Pidä huolta!

”Pidä huolta!” on lennokas koulukonsertti, jonka teemana on toisen huomioiminen, ystävyys sekä kiusaamisen ehkäisy. Konsertin pääpaino on yhteislaulussa, korkeatasoisessa musiikissa ja hauskuudessa. Yleisölle tuttujen laulujen lisäksi konsertissa kuullaan bändin omia lauluja, jotka käsittelevät erityisesti kouluikäisen elämää. Poppilan hätävara -yhtyeen muodostaa Pekka Laukkarinen, joka on suosittu lastenesiintyjä ja tunnetaan myös lasten tv-juontajana, Matti Laitinen, joka soittaa myös mm. Värttinä ja Freija -yhtyeissä, Leevi Helo, joka on pitkän linjan muusikko ja musiikinopettaja sekä Samuli Volanto, joka on tuttu mm. Pauli Hanhiniemen Retkue -yhtyeestä. Pekka, Matti ja Leevi ovat yli 10 vuoden aikana soittaneet yhdessä tuhansia koulukonsertteja ”Pekka Laukkarinen Trio” -nimellä.

 ”Aivan huippu konsertti! Taitavia soittajia ja laulajia ja tärkeä aihe, jota käsiteltiin koskettavasti ja kiinnostavasti!”
– alakoulun opettajan palaute, Muurame, 2022

 ’’Kiitos mainiosta konsertista, jossa lapset pääsivät mukaan osallistumaan ja muusikot olivat selvästi asiansa osaavia. Monitaituruutta on ilo seurata ja moniääninen laulu säväyttää aina.”
– alakoulun opettajan palaute, Muurame, 2022