Ohjelmistossa vielä kevään 2023 ajan! 

Hannu Sepponen, lyömäsoittimet, laulu, kitara, kantele, melodika Matti Pollari, saksofonit, kaksirivinen haitari, tinapilli, huuliharppu, laulu, melodika Kimmo Ojala, kitarat, laulu, melodika

Hinta: 328 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 minuuttia ja päiväkodeissa 30–35 min.

www.orffit.net

Tarjolla live- ja etäkonserttien lisäksi: Ulkokonsertit, Välkkärifestarit, räätälöidyt konserttipäivät Tilaa erityisohjema >

Kohderyhmät: Päiväkoti, Alakoulu

Paketti

Orffien ohjelman nimi on Paketti. Onko Paketti kova vai pehmeä – riippunee kuulijasta. Paketti sisältää Orffien uusia sekä vanhoja lauluja niin pienten kuin isompienkin ihmisten elosta.

Keskiössä puolivillit tarinat, läsnäolo ja monipuoliset sävellykset.  Joidenkin tarkkailijoiden mukaan Orffien musiikki auttaa huumorintajuttomuutteen!

Kalpea rutiini ja ankea kaavoihin kangistuminen loistavat poissaolollaan, kun trio antaa runsaan soitinkirjon ja väkevän soitannan värittää arjen harmautta!

Orffit (vanhalta nimeltään Tohtori Orff & Herra Dalcroze) on vieraillut sadoissa kouluissa ja päiväkodeissa, mutta on edelleen elohopeamaisen innostunut tehtävästään.

Ihan tarkkaan he eivät luultavasti itsekään tiedä mikä moinen tehtävä on, mutta se liittynee iloon, toivoon, erilaisuudesta nauttimiseen ja musiikista voimaantumiseen!