Viimeistä kautta ohjelmistossa. Poistuu ohjelmistosta kevään 2024 jälkeen. 

Pauliina Lerche, laulu, harmonikka, viulu Daniela Fogelholm, laulu, koskettimet, melodika Anssi Salminen, kielisoittimet, taustalaulu Antti Halmetoja, basso, taustalaulu

Kesto: päiväkodeissa 30-35 min, kouluissa 40 min Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi, englanti

Hinta: 405 €/konsertti, 277 €/konsertti (duo, päiväkodit)

Kohderyhmät: Päiväkoti, Poistuva, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Mimmit muskari (päiväkoti, duo)

Mimmit Muskari- konsertista ei menoa ja meininkiä puutu! Mukaansatempaavassa konsertissa lapset pääsevät mukaan laulaen ja leikkien livemuskariin. Konsertissa kuullaan Mimmien suosikkilauluja sekä kaikille tuttuja lastenlauluklassikoita uusin sovituksin. Konsertissa on mukana tietysti salaperäinen Mimmipussi, joka avautuu laulun ja leikin avulla. Samalla opitaan musiikkimaan kieltä. Mitäköhän yllätyksiä Mimmipussista paljastuu?

Musapatti (alakoulu)

Voiko oppiminen olla näin hauskaa ja helppoa? Voi! Vuoden lastenlevyllä palkitun Mimmit-lastenmusiikkiyhtyeen uusi Musapatti -konsertti tekee oppimisesta lasten leikkiä. Korvamatolaulujen kautta tieto tarttuu kuin purkka; hauskasti, mukaansatempaavasti ja jännittävästi. Musiikin, tanssin ja leikin avulla jokaisesta tulee taitava MUSAPATTI!

Vauhdikkaissa lauluissa seikkaillaan dinosaurusten maailmassa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan erilaisia eläimiä. Rallatellen päähän uppoaa lasten oikeuksia ja vaikka mitä muuta mitä Musapattien nerokkaaseen päähän mahtuu. Mukana on tietysti Mimmien uusin hittibiisi, Muista pestä kädet!

Interaktiivisessa Musapatti-konsertissa tavataan myös Musapatti-hahmot Pii, Salama ja Jiro valkokankaalla. Musapatit keksivät Mimmeille ja lapsille visaisia kysymyksiä, jotka täytyy selvittää konsertin aikana. Mitenköhän Mimmit ja lapset selviytyvät?

Mimmien tavaramerkiksi muodostuneet tarttuvat ja vauhdikkaat laulut sekä akustiset soittimet ovat edelleen mukana, samoin kuin konsertin tarinaa kuljettavat animaatiot. Musapatti-konsertti vahvistaa ryhmän yhteishenkeä ja opettaa sosiaalisia taitoja joten konsertti soveltuu erinomaisesti kouluille.

Kalevala 2020 (yläkoulu)

Onko Kalevala sinulle tuttu? Tämän konsertin jälkeen on! Konsertissa puhalletaan pölyt pois Kalevalan päältä ja tutustutaan keskeisiin henkilöihin ja runoihin modernissa ja hauskassa hengessä. Onko Kalevala ja runolaulu sama asia? Ja keitä olivatkaan Sampsa Pellervoinen ja Joukahainen? Miten maailma syntyi Kalevalan mukaan? Mimmit-yhtyeen rikas sointimaailmaa tukee tarinoita. Kanteleen rinnalla soivat luupit ja kitarat.

”Konsertti oli kiva ja viihdytti pienimpiäkin oman ryhmän lapsia (1-3v), esiintyjät olivat ammattimaisia ja eläytyviä ja esitys oli sopivan pituinen. Laulut olivat meille vieraita, mutta olemme niitä kuunnelleet konsertin jälkeen :)”
– palaute päiväkotikonsertista, Helsinki, 2022