Viimeistä kautta ohjelmistossa. Poistuu ohjelmistosta kevään 2024 jälkeen. 

Susanna Lukkarinen, laulu, piano, haitari, rytmisoittimet Maija Sariola, laulu, piano, kitara/ukulele, rytmisoittimet

Kesto: päiväkodit 30-35 min, koulut 40 min Kielivaihtoehdot: suomi

Hinta: 277 €/konsertti

Kohderyhmät: Päiväkoti, Poistuva, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos, Seniorit

Susanna Lukkarinen ja Maija Sariola ovat tuttuja ennenkaikkea lauluyhtye Club For Fiven laulajina. Kaksikolta löytyy erilliset ohjelmat ala- ja yläkoululaisille sekä senioreille.

Laulumatka (alakoulu)

Kahden muusikon luoma konserttikokonaisuus on mukaansatempaava musiikkihetki, jossa lapset saavat entisajan musiikkikylvyn. Konsertissa kuullaan humppaa, valssia, jenkkaa, kansanlauluja ja lastenlauluja. Musiikkia, joka on vahvasti osa meidän suomalaisten musiikkiperintöämme. Laulun ja leikin varjolla kuulijat totuttelevat moniääniseen lauluun mm. kaanon-laulun avulla. Ajatuksena on, että jokainen pystyy ja osaa musisoida ja musiikki nivoutuu osaksi arjen askareita ja leikkihetkiä. Esityksessä on vahvasti kaksiäänistä laulua ja soittimina piano, haitari, kitara ja rytmisoittimia.

Äänissä! (yläkoulu)

Konsertti tutustuttaa yleisön monipuoliseen ja rikkaaseen laulu- ja musiikkityylien kirjoon ja kannustaa monipuoliseen äänenkäyttöön ja äänissä laulamiseen. Meillä jokaisella on oma uniikki äänemme.

Sukupolvelta toiselle (seniorit)

Konsertin nostalgiset laulut koostuvat meille suomalaisille rakkaasta musiikista, humpasta, valssista, ikivihreistä ja kansanlauluista. Musiikki tuo mieleen muistoja ja houkuttelee muistelemaan ja tunnelmoimaan. Konsertin aikana kaikki pääsevät laulamaan yhdessä!