Heidi Masalin, tanssi Anni Elonen, barokkiviulu ja laulu Hanna Haapamäki, nokkahuilu ja traverso Lea Pekkala, barokkisello

Konsertti on akustinen, siksi ehdoton yleisömaksimi on 150 lasta/konsertti.

Konsertin kesto päiväkodeissa 30-35 min ja kouluissa 40 min.

Hinta: 385 €/konsertti

Tarjolla myös etätyöpajoja.

Kohderyhmät: Päiväkoti, Alakoulu

Lintu nimeltä Agata on nykytanssia ja barokkimusiikkia yhdistävä näyttämöteos lapsille, joka tarkastelee maailmaa sielukkaan ja anarkistisen linnun näkökulmasta. Teos on kaikkien epätäydellisten puolella: Se on puheenvuoro armeliaisuudesta sekä puutteiden hyväksymisestä, tanssillinen tarina linnusta, joka ei osaa lentää. Agatan kavereina näyttämöllä nähdään kolme muusikkoa, joiden soitto vie yhteiselle matkalle kohti toivetta lentämisen riemusta.

Teoksen taiteellisena lähtökohtana on nykytanssin ja barokkimusiikin yhdistäminen, joka luo uudenlaista vuorovaikutusta tanssin, musiikin ja lastenkulttuurin kentälle. Teoksen teemana on rohkeus; itsensä ja toisten hyväksyminen ja pelkojen voittaminen, joita lähestytään lintuhahmon kautta. Kaikki esiintyjät kuljettavat teoksen tarinaa tasavertaisina eteenpäin, ja tanssijan lisäksi myös muusikoilla on näyttämöllinen rooli, vaikka sanojen sijaan esityksessä puhuvatkin tanssi ja musiikki. Esityksen musiikkina kuullaan kappaleita mm. Vivaldilta, Purcellilta, Händeliltä ja Telemannilta, ja dramaturgisena ja lavastuksellisena elementtinä käytetään Agata-linnun munana toimivaa Bumber Ball -palloa, jonka sisälle voi pujottautua.

Takaisin