Esitys on osa LIVE-hankkeen valikoimaa. LIVE-hanke vie teatterin, sirkuksen ja tanssin esityksiä kouluihin vuoden 2022 aikana. 

Kiertuekokoonpano: Henni Kervinen, esiintyjä Tonje Aas Molnes/Riina Tuorila, esiintyjä Mikko Rinnevuori, ääniteknikko

Esitys on sanaton. Kiertuepäivän 2 esitystä tulee toteutua samassa paikassa. Yleisösuositus 100 oppilasta/esitys.

Hinta: 328 €/esitys Esityksen kesto: noin 40 min Valmisteluaika: 2-3 h Purkuaika: 30 min

Työpajan hinta: 39 €/työpajan vetäjä/45 min

Kohderyhmät: LIVE-hanke, Alakoulu

Hiekkalaatikko

Kallo Collective

Lastenkulttuurikeskusten liiton v. 2019 Pikku Itu -palkinnon voittaja Hiekkalaatikko on päiväkoti- ja alakouluikäisille suunnattu nykysirkusesitys, joka tapahtuu lasten omassa arkiympäristössä, hiekkalaatikossa.

Hiekkatutkija saapuu suorittamaan tärkeitä tutkimuksiaan hiekkalaatikolle, kun laatikossa alkaa tapahtua kummia… Tutkija ja yleisö tempautuvat mukaan seikkailuun, jossa hiekasta muotoutuu esiin erilaisia maailmoja ja olentoja tanssin, sirkuksen, fyysisen teatterin ja taikuuden keinoin.

Huom! Esitys toteutetaan ulkona ja sitä varten tarvitaan hiekkalaatikko (koko min. 3 m x 3 m, syvyys väh. 40 cm).  Laatikossa tulee olla runsaasti hiekkaa, joka on mielellään uusittu vuonna 2020. Hiekkalaatikon yläpuolella tulisi olla vapaata tilaa noin 3 metriä esityskatosta varten.

Työpaja

Esityksen yhteydessä on mahdollista järjestää parkour -työpaja, jossa lapset pääsevät itse kokeilemaan ja harjoittelemaan liikkumista ympäristössä erilaisilla hauskoilla liikunnallisilla ja akrobaattisilla tavoilla. Samoin kuin esitys, työpaja kannustaa osallistujaa katsomaan ympäristöään uusin silmin ja käyttämään mielikuvitusta, miten tutussa paikassa ja ympäristössä voi liikkua totustusta poikkeavilla tavoilla. Työpajassa käytetään ympäristössä olevia valmiita rakenteita (leikkivälineet, portaat, kaiteet, reunakivet tms.).

Työpajan kesto 45 min/työpaja ja osallistujamäärä 1 luokka/työpaja.

Kuva: Maija Savolainen

Takaisin