Poistuu ohjelmistosta kevään 2022 jälkeen. Ohjelma on tilattavissa ainoastaan etäkonserttina keväällä 2022. Etäkonserttisivulle TÄSTÄ >

Anne-Mari Kivimäki, haitari, melodika, laulu, stomp box Silja Palomäki, laulu, kantele, ukulele, nokkahuilu, klarinetti Ville Rauhala, kontrabasso, kitara, laulu Samuli Volanto/Matti Laitinen, kitara, mandoliini, viulu, kontrabasso, laulu

Hinta: 385 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

Kohderyhmät: Päiväkoti, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos, Seniorit

Juurikadulla soitetaan niin että svengaa! Mielikuvituksellinen musiikkimatka vie huumorilla höystettyjen kansantarinoiden siivin tutustumaan Juurikadun elämään. Kantele, haitari, kitara ja kontrabasso lyövät kilpaa tahtia Juurikadun orkesterin laulukuorolle ja lopputuloksena on virkistävä, jalan alle menevä konserttikokonaisuus. Orkesterin käyttämä lavastus ja äänimaisema luovat konsertille taianomaisen ympäristön.

Yläkouluille yhtyeellä on tarjolla Hurjat laulutarinat -konsertti, joka esittelee kansanperinteen hurjia kertomuksia uusien laulusovitusten muodossa.

Juurikadun orkesteri on pitkänlinjan lastenmusiikkikokoonpano, jonka ammattimuusikot ovat tehneet palkittua työtä lastenmusiikin saralla. Orkesteri teki oppimateriaalia kouluihin yhteistyössä Tammen kanssa vuonna 2010 ja osallistui Pikku Kakkosen radioprojektiin: 100 lastenlaulua vuonna 2017.

Takaisin