Isa-Eerika Lehto, klarinetti, bassoklarinetti, pitkähuilu, laulu, arkistonauhat Kukka Lehto, viulu, laulu, arkistonauhat Tero Pennanen, koskettimet, arkistonauhat Janne Haavisto, lyömäsoittimet, arkistonauhat

Hinta: 385 €/konsertti 650 €/seniorikonsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

Kohderyhmät: Päiväkoti, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos, Seniorit

Isa & Pauanne on musiikkikokoonpano, jossa muusikko-näyttelijä Isa-Eerika Lehto ja nykykansanmusiikkiyhtye Pauanne yhdistävät voimansa. Ohjelma kuljettaa kuulijansa susirajalle ukkosmyrskyyn ja opettaa uudenlaisen karjankutsuntahuudon.

Esityksessä seikkaillaan vanhojen uskomusten parissa, kuullaan uutta suomalaista kansanmusiikkia ja kauan sitten eläneiden ihmisten ääniä arkistonauhoilta. Yhtyeen musiikissa jouhikkomaanitus kohtaa elektronisen pelimusiikin estetiikan ja arkistonauhat analogisyntetisaattorin äänen. Vuorovaikutteisen konsertin aikana moni asia tulee tutuksi historiastamme.

Pauanteen muodostavat taitavat muusikot Kukka Lehto, Tero Pennanen ja Janne Haavisto. Yhtye voitti vuonna 2019 Etnogaalan tulokaspalkinnon ja vuonna 2020 Emma-gaalassa vuoden Etno-Emman. Isa-Eerika Lehto on monelle lapselle tuttu tv:stä. Isa on työskennellyt muusikkona lastenmusiikin parissa, kuten myös perinteisissä bändikokoonpanoissa. Lisäksi hän on näytellyt useissa kaupunginteattereissa, pienemmissä teatteriryhmissä ja Isalla on kokemusta myös musiikinopettamisesta vauvasta vaariin. Yhdessä nämä muusikot tarjoavat yleisölle korkeatasoista nykykansanmusiikkia ja ravistelevat vanhoja mielikuvia.

Takaisin