Esitys on osa LIVE-hankkeen valikoimaa. LIVE-hanke vie teatterin, sirkuksen ja tanssin esityksiä kouluihin vuoden 2022 aikana. Kiertueita toteutetaan 2 esityksen päivinä. 

Kiertuekokoonpano: Owusu Julian, koreografi, projektikoordinaattori Stenberg Liana, tanssija Kurtén Sebastian, tanssija, äänisuunnnittelija Gredmark Jon, graffititaiteilija

Esitys on toteuttavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarjolla myös työpajoja.

Hinta: 385 €/esitys Esityksen kesto: 40 min Valmisteluaika: 75-90 min Purkuaika: 30 min

Työpajan hinta: 78 €/työpajan vetäjä/90 min

Kohderyhmät: LIVE-hanke, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Joskus meillä on ajatuksia ja tunteita, joita on vaikea pukea sanoiksi. Ja joskus tuntuu, että meillä on niin paljon sanottavaa että kaikki vain vuotaa yli. Kaikilla on tunteita, kaikilla on ajatuksia ja kaikilla on kieli. Mutta mitä tapahtuu jos ei ole tunnekieltä? Jos ei ole sanoja sille mitä haluaa sanoa?

Onneksi taide on olemassa. Se on universaali kieli. Hiphop ja sen sisältämät taiteenlajit ovat olleet monelle tapa jakaa tunteitaan ja ajatuksiaan. E1T1 on lyhenne sanoille Each One Teach One. Se kuvaa sitä, kuinka jokaisella ihmisellä on annettavaa ja samaan aikaan opittavaa muusta yhteisöstään. Yhdessä oppimisen avain on nimenomaan yhteinen kieli, olipa se mikä vain.

Huom! Esitys rakentuu useasta kohtauksesta, jotka sijoittuvat tilassa eri paikkoihin. Yleisö seuraa esiintyjiä ja liikuteltavaa äänilähdettä sen mukaan kun paikka vaihtuu eli istumapaikkoja ei tarvita. Esitys voidaan toteuttaa sään salliessa ulkona, jonne voidaan rakentaa väliaikainen graffitiseinä maitopahvista tai pingotetusta kelmusta. 

TANSSI-, RÄPPI- JA GRAFFITITYÖPAJA

Työpaja koostuu kolmesta samanaikaisesti toteutettavasta osasta: tanssipaja, räppipaja ja graffitipaja. Osallistujia jaetaan eri ryhmiin kiinnostuksen mukaan. Voidaan toteuttaa 2x45min, jolloin osallistujat pääsevät halutessaan kahteen eri työpajaan tai ottaa kaksi erillistä ryhmää.

Tanssipajalla harjoitellaan yhdessä Hip Hop ja Breaking -liikkeitä. Työpajassa tutustutaan myös teoksen kohtausten tehtäviin. (max. 30 hlö)

Graffitipajalla harjoitellaan kirjainten piirtämistä tusseilla ja sään salliessa myös spraykannuilla maalaamalla. (max.10 hlö)

Räppipajalla harjoitellaan riimien kirjoittamista ja räppäämistä musiikkiin. (max 10 hlö)

Maksimiosallistujamäärä: 50 oppilasta

Takaisin