Esitys on osa LIVE-hankkeen valikoimaa. LIVE-hanke vie teatterin, sirkuksen ja tanssin esityksiä kouluihin vuoden 2022 aikana. Kiertueita toteutetaan 2 esityksen päivinä.

Kiertuekokoonpano: Susanna Liinamaa, hulavanteet, saippuakuplat, lasipullojen päällä kävely Sami Tammela, äänisuunnittelu, perkussiot, kompit, piano, laulu Sampo Sundström, kitara, sello, basso, balalaikka, laulu Sannis Sundström, viulu, ukulele, piano ja laulu

Esitys on mahdollista toteuttaa suomeksi ja sanattomasti. Tarjolla myös työpajoja. 

Hinta: 385 €/esitys Esityksen kesto: noin 40 min Valmisteluaika: 60-75 min Purkuaika: 15-30 min

Työpajan hinta: 78 €/työpajan vetäjä/90 min

Kohderyhmät: LIVE-hanke, Alakoulu

Musiikkisirkus Avain hukassa

Musiikkia ja sirkusta sisältävässä Avain hukassa -esityksessä etsitään kadonnutta avainta, käydään kylässä erilaisissa kodeissa ja tavataan naapureita. Jokainen koti on erilainen, asukkaidensa näköinen ja kuuloinen. Koronan myötä oma koti on tullut tutuksi. Minkälaisia muita koteja on? Mikä kotona on tärkeää?

Teoksen akustiset soittimet kasvavat uusiin mittoihin sekvensseriohjelma Ableton Liven käsittelyssä. Musiikki saa vauhtia saippuakuplista, pyörivistä vanteista, pomppivista palloista ja herkistää kuuntelemaan ja tarkkailemaan tasapainoilua lasipullojen päällä. Esitys pohjautuu Sanna Manderin kirjoittamaan ja kuvittamaan kirjaan Avain hukassa.

Työpaja

Esityksen yhteyteen on mahdollista järjestää musiikkia ja sirkusta yhdistävä työpaja. Työpaja sisältää:

10 min: Alkulämmmittely, tutustuminen.

30 min musiikkipaja: Tehdään biisi unelmien kodista. Äänitetään oppilaiden toiveita/unelmia, joita sämplätään kappaleessa. Hyödynnetään koulun omaa soittimistoa, joilla äänitetään lyhyitä looppeja osaksi biisiä.

30 min sirkuspaja: Tutustutaan hulavanteisiin ja jongleeraukseen. Hyödynnetään koulun omaa liikuntatarpeistoa.

20 min: Kootaan musiikki- ja sirkuspajan elementeistä yhteinen esitys.

Maksimiosallistujamäärä: yksi luokallinen oppilaita (max. 30)

Takaisin