Esitys on osa LIVE-hankkeen valikoimaa. LIVE-hanke vie teatterin, sirkuksen ja tanssin esityksiä kouluihin vuoden 2022 aikana. Kiertueita toteutetaan 2 esityksen päivinä.

Kiertuekokoonpano: Ada Forsberg, washington-trapetsi, pariakrobatia, tuplakehto, ristiheitot Anselmi Kaisanlahti, pariakrobatia, ristiheitot Armas Lintusaari, cyr-rengas, tuplakehto, ristiheitot, kitara ja laulu Orfeo Llewellyn, pariakrobatia, tuplakehto, ristiheitot, kahvakuulajongleeraus Minna Pulsa, ilmatolppa, pariakrobatia, tuplakehto, ristiheitot Linnea Purontaus, tiukka nuora, tuplakehto, ristiheito

Esitys voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarjolla myös työpajoja. 

Hinta: 452 €/esitys Esityksen kesto: noin 40 min Valmisteluaika: 75-90 min Purkuaika: 30 min

Työpajan hinta: 78 €/työpajan vetäjä/90 min

Kohderyhmät: LIVE-hanke, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Ajolähtö

Arctic Ensemble

Kesä on täällä taas ja samoin kauan odotettu roadtrip! Ystävysten matka kuitenkin loppuu lyhyeen auton sammuessa maantien varteen. Lähistöllä ei ole ketään, joten sankariemme täytyy kohdata Suomen suvi kaikessa arvaamattomuudessaan. He ajautuvat toinen toistaan hullunkurisempiin haasteisiin kadottaen lopulta tyystin todellisuudentajunsa. Kuinka he selviytyvätkään?

Ajolähtöä on tähän mennessä esitetty ympäri Suomen yli 40 kertaa lähes 8000 ihmiselle. Teos ammentaa huumoriaan suomalaisen kulttuurin ja suomalaisuuden erityispiirteistä ja se sisältää kesäteatterimaisen kepeyden lisäksi kommentteja ajankohtaisiin ja ikuisiin teemoihin. Tarina on täynnä yllätyksellisyyttä ja absurdia huumoria ja siitä ovat nauttineet yleisön jäsenet lapsista ikäihmisiin!

Huom! Esitys on mahdollista toteuttaa myös ulkotilassa. Ulkoesityksen vaatimukset: väh. +10 astetta lämmintä ja poutaa, väh. 8 x 9 metriä vapaata, tasaista maata lavalle, väh. 7 metriä vapaata korkeutta, 3 kpl pistorasia ja verkkovirta.

Sirkustyöpaja

Arctic Ensemblen erikoisosaamista on pari- ja ryhmäakrobatiatyöskentely. Esityksen yhteydessä on mahdollista järjestää sirkustyöpaja, joka koostuu erilaisista pari- ja ryhmäharjoitteista. Harjoitteet kehittävät kehonhallintaa, oman ja toisen kehon kuuntelua, ryhmätyöskentelytaitoja sekä luottamusta toisiin.

Vaihtoehtona on työpaja, jossa tutustutaan erilaisiin perinteisiin sirkuslajeihin. Työpaja sisältää sirkusakrobatiaa, jongleerausta ja tasapainolajeja, kuten yksipyöräistä ja tasapainolautaa.

Maksimiosallistujamäärä: 60 (10 oppilasta / työpajan vetäjä)

Kuva: Auvo Takkinen

Takaisin