Esitys on loppuunvarattu.

Esitys on osa LIVE-hankkeen valikoimaa. LIVE-hanke vie teatterin, sirkuksen ja tanssin esityksiä kouluihin vuoden 2022 aikana. Kiertueita toteutetaan 2 esityksen päivinä.

Kiertuekokoonpano: Wilma Seppälä, tanssija Onni Toivonen, jonglööri Konsta Leinonen, musiikki/äänisuunnittelu

Esitys on sanaton. Tarjolla myös työpajoja.

Hinta: 328 €/esitys Esityksen kesto: 40 min Valmisteluaika: 60-75 min Purkuaika: 15-30 min

Työpajan hinta: 39 €/työpajan vetäjä/45 min

Kohderyhmät: LIVE-hanke, Alakoulu, Yläkoulu, Lukio, Ammattioppilaitos

Amalgam on esitys jongleerauksen ja tanssin yhteentörmäyksestä.

Mitä ovat taiteenlajien rajapinnalta löytyvät mahdollisuudet ja mahdottomuudet? Tanssija, jonglööri, muusikko ja kokoelma objekteja luovat live-musiikin siivittämän yhteistanssin loihtien esiin tilanteita ja tunnelmia, jotka ovat ajoittain humoristisia ja villejä, ajoittain taas mietiskeleviä ja kauniita. Kahdeksanraajaisen keilasolmun, pään päällä pyörivän puulankun ja tasapainoa etsivän sulkatanssin kautta Amalgam vie katsojan liikkeen ja objektien yhteiselle matkalle kohti jotain osiensa summaa suurempaa.​

Jongleeraus- ja tanssityöpaja

Esityksen yhteydessä on mahdollista järjestää jongleeraus- ja tanssityöpaja.

Jongleerausosuuteen kuuluu pelillisiä jongleerausharjoitteita, joiden kautta opetellaan jongleeraustekniikan perusteita. Lapset/nuoret pääsevät opettelemaan muutamaa helppoa jongleeraustemppua. Esiintyjäryhmä tuo työpajaan kaikki tarvittavat jongleerausvälineet.

Työpajan tanssiosuudessa lähestytään tanssimista yksinkertaisten painonsiirtoon, pyörimiseen ja lattiatasossa liikkumiseen keskittyvien harjoitusten kautta. Harjoituksia tehdään sekä yksin että pareittain menevän musiikin tahdissa.

Työpajan kesto: 45 min
Maksimiosallistujamäärä: 25 oppilasta

Kuva: Jussi Ulkuniemi

Takaisin