VILLE KARTTUNEN

Kuva: Tomi Palsa

Kuva: Tomi Palsa

Ville Karttunen, laulu, kitara

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 190 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 minuuttia ja päiväkodeissa 30–35 min.

http://www.villekarttunen.com/

Alakoulut, päiväkodit

Ville Karttunen on kokenut lastenmuusikko ja tarinankertoja. Villen  vilpitön hyväntuulisuus vangitsee lapsiyleisön huomion ympäristössä kuin ympäristössä, ja konsertin osallistavat kohdat johtavatkin usein lasten kilpalaulantaan. Sopivissa kohdin hiljennytään ja rauhoitutaan pohtimaan esimerkiksi, mistä yksinäiselle sukalle löytyisi pari.

Villen kielellisesti rikkaita, maanläheisiä kappaleita on huomioitu mm. Vuoden uusi lastenlaulu -sävellyskilpailun ensimmäisellä sijalla (2018).


Yläkoulut, II-aste

Yläkoululaisille sekä lukio-/ammattioppilaitosyleisöille Villellä on erillinen ohjelmisto. Nuorelle yleisölle kirjoitettujen laulujen yhteydessä Ville kertoo siitä, miten on päätynyt elättämään itsensä muusikkona ja musiikintekijänä kannustaen nuoria etsimään omanlaistaan elämänpolkua.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.