KUVA: Antti Kokkola

KUVA: Antti Kokkola

Vilma Talvitie, laulu
Sannis Sundström, viulu, melodika, laulu
Laura Kuisma, viulu, piano, laulu
Reetta Kuisma, kontrabasso, laulu
Lauri Hongisto, kitara, cajon, laulu

Kohderyhmä: päiväkoti,alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 440 €/konsertti, 195 €/työpajatunti (45 min)

Oheismateriaali alakoulun opettajille
Oheismateriaali yläkoulun ja lukion opettajille
 

VALMA & VARSINAISET
Omin sanoin ja sävelin

Kun folk lyö kättä klassisen musiikin kanssa ja sekaan heitetään ripaus poppia, kamua ja kantria, saa Valma & VarsiNaiset alkunsa. Yhtyeelle tunnusomaista on vallaton, vilpitön ja energinen lavaesiintyminen sekä persoonallinen tapa tehdä musiikkia yhdessä. Yhtyeen viisi jäsentä ovat viittä vaille valmiita musiikinopettajia.

Konsertissa kuullaan yhtyeen omia kappaleita, joissa eläydytään nuoren ihmisen elämään ja etsitään keinoja tunteiden käsittelyyn. Lauluissa pohditaan ystävyyttä, ihastumista, kiusaamista, sukupolvien välistä ymmärrystä sekä globaaleja haasteita, kuten ympäristön kuormittumista, naisten asemaa ja vähempiosaisten arkea. Monia teemoja lähestytään draaman keinoin: maailman viimeinen panda saa puheenvuoron, nykyajan Väinämöinen laulaa Joukahaisen suohon ja villi tyttö tanssii tasa-arvoisen maailman puolesta. Yleisökin pääsee osallistumaan vuorovaikutteisessa konsertissa, joka jättää hymyn huulille.

"Koko esiintyminen oli hieno ja upea! Itselle jäi todella hyvä fiilis omaan päivään."

Myös opettajat on huomioitu materiaalilla, jonka avulla konsertin teemoja voi käsitellä jälkeenpäin tunneilla.
Mikäli koulu tilaa konsertin lisäksi työpajan/-pajoja, on oppilailla mahdollisuus päästä lavalle esiintymään yhtyeen kanssa.

Esiintyjät tuovat sähköpianon mukanaan.

 

Yhtye jatkaa ohjelmistossamme uudella ohjelmalla syksystä 2017 alkaen.


Programmet kan även uppföras på svenska.
Konserttiin liittyvät työpajat.

 

 

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.