Vallila Klezmorim Holip Film.jpg

Kuva: Holip Film

Valeria Conte, klarinetti, laulu
Antti Korhola, viulu
Juska Ojajärvi, harmonikka
Philip Holm, kontrabasso
 

Kohderyhmät: alakoulu (4.–6. lk), yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 380 €/konsertti

Yhtyeen Facebook-sivu

VALLILA KLEZMORIM
 

Vallila Klezmorim on Helsingissä perustettu kvartetti, joka soittaa Itä-Euroopan juutalaisten perinnemusiikkia, klezmeriä. Sitä soitettiin perinteisesti juhlamusiikkina. Klezmer-traditio lähes katkesi toisen maailmansodan takia. Osa muusikoista kuitenkin emigroitui Yhdysvaltoihin, ja äänitettyä klezmeriä on säilynyt Euroopassa ja Amerikassa 1900-luvun alussa tehtyjen äänitteiden muodossa. Klezmeriä on elvytetty 1970-luvulta alkaen, ja sille on muodostunut vankka harrastajakunta ympäri maailman. Vallila Klezmorimin ohjelmistossa on perinteistä instrumentaalista klezmer-musiikkia sekä jiddišinkielisiä lauluja ja yhtye tavoittelee tyylinmukaista ilmaisua.

Vallila Klezmorim myös osallistaa yleisöään esimerkiksi opettamalla laulumelodioita ja perinteisiä, yksinkertaisia tansseja.

Programmet kan också uppföras på svenska.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.