TUULETAR

KUVA: Maria Baranova

KUVA: Maria Baranova

Sini Koskelainen, laulu
Venla Ilona Blom, beatbox, laulu
Linda Ilves, laulu
Piia Säilynoja, laulu


Kohderyhmät: alakoulu, yläkoulu,
lukio, ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 380 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 minuuttia ja päiväkodeissa 30–35 min.

www.tuuletar.com

Ohjelma poistuu ohjelmistostamme kevään 2019 jälkeen.

Folkkibiittii!

Tuuletar on riemukas ja vangitseva suomalainen folk hop -yhtye. Kokoonpanon monitaitoiset laulajat luovat pelkillä äänillään sointirikkaan ja mielenkiintoisen musiikillisen maailman. Yhtyeen sävellyksissä suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat toisensa tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. 

Mitä saadaan, kun yhdistetään beatboxaus ja kansanperinne? Tuulettaren laulajat ihastuttavat ja hämmästyttävät kuulijoitaan taikurimaisella äänenkäytöllään. Yhtye esittelee itsesäveltämänsä musiikin kautta erilaisia äänenmuodostustapoja, joihin on haettu inspiraatiota ympäri maailmaa. Tuulettaren lyriikoissa maistellaan ja muistellaan suomen kielen murteita ja perinteitä ja mukaansa tempaavan shown ytimessä rullaavat iskevät beatbox-biitit. Tämä on FOLKKIBIITTII!

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.