KUVA: Johannes Wilenius

Harri Lidsle, tuuba, juonto
Miikka Kallio/Matti Hussi, piano

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 254 €/konsertti

TUUBAKIMALAINEN

Tuubakimalaisen päätavoitteena on murtaa jäätä nuorten kuulijoiden suhtautumisessa klassiseen musiikkiin. Konsertti pohjautuu esiintyjien ja yleisön luontevaan vuorovaikutukseen. Se tutustuttaa vaskipuhaltimiin, jotka ovat Tuubakimalaisen ansiosta saaneet vuosien varrella lukemattoman määrän uusia ystäviä ja soittajia eri puolilla Suomea.

Tarkoituksena on, että konsertin jälkeen jokainen kuulija tietää kuinka vaskisoittimesta saa äänen. Osalle kuulijoista on lisäksi tarjolla mahdollisuus vierailla lavalla esityksen aikana. Valittavana kolme erilaista ohjelmaa, joista jokaisesta on versiot eri-ikäisille:

Tuubakimalainen klassikko
Ohjelmalla on ollut jo yli 500 esitystä. 

Tuubakimalainen Sirkuksessa
Tadaa, tervetuloa sirkukseen. Täällä tapaat sirkuksemme uljaat eläimet ja maailman vahvimman miehen. Upeaa taikatykitystä koko konsertti.

Tuubakimalaisen Soiva postikortti -konsertti.
Tuubakimalainen tuo soivat terveiset lasten suosikeilta useasta eri tarinasta. Galaksien tuolta puolen, viidakosta ja pohjoisesta Arendellista. Tässä konsertissa saa osallistua ja oppii samalla jotain uuttakin. 

Programmet kan också uppföras på svenska.

Yhtye tuo oman sähköpianon mukanaan.
 

Ohjelma poistuu ohjelmistosta kevään 2018 jälkeen.

 

 

 

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.