TUUBAKIMALAINEN

Kuva: Jani Mahkonen

Kuva: Jani Mahkonen

Harri Lidsle, tuuba, juonto
Matti Hussi, piano

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 263 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 minuuttia ja päiväkodeissa 30–35 min.

Programmet kan också uppföras på svenska.

Yhtye tuo oman sähköpianon mukanaan.

TUUBAKIMALAINEN

Tuubakimalaisen päätavoitteena on murtaa jäätä nuorten kuulijoiden suhtautumisessa klassiseen musiikkiin. Konsertti pohjautuu esiintyjien ja yleisön luontevaan vuorovaikutukseen ja tutustuttaa yleisön vaskipuhaltimiin, jotka ovat Tuubakimalaisen ansiosta saaneet vuosien varrella lukemattoman määrän uusia ystäviä ja soittajia eri puolilla Suomea. Tuubakimalainen on tehnyt reilusti yli 1000 lastenkonserttia. Ohjelmasta on omat versiot jokaiselle ikäryhmälle, vaippaikäisestä lukiolaiseen ja seniorikonsertteihin.

Yhtyeelle on ohjelmistossamme eri ikäryhmille sopivat ohjelmat:

Lasten suosikit (päiväkoti)

Konsertissa kuullaan monelle tuttuja teoksia. Tanssia ja laulua unohtamatta.

Pärinäkimara (alakoulu)

Hienojen musiikkinumeroiden lisäksi esitellään puhaltimista tuuba, serpentti, ofikleidi ja pasuuna. Kaiken oppimisen ja ihmettelyn lisäksi muistetaan toki elämän ilot, tanssi ja laulu.  

Musikaalikonsertti (yläkoulu, II-aste)

Tässä konsertissa ajankohtaan ja paikkakuntaankin sorvatut ajankohtaiset musavisakysymykset ja tehtävät leikkimielisessä kilpailussa oppilaiden ja opettajien kesken. Yleisöä kehotetaan yhtymään lauluihin ja tanssiin.

Yhteislaulukonsertti (seniorit)

Ohjelmassa tuttua kaunista soitettua musiikkia ja hyviä reippaita yhteislauluja. 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.