TERO JA ERNO SHOW (UUSI 2019–2020)

Kuva:: Jussi Seppänen

Kuva:: Jussi Seppänen

Sunniva Fagerlund,
Pauliina Fred,
Hanna Haapamäki,
Hanna Kangasniemi,
 nokkahuilut

Käsikirjoitus ja ohjaus: Elina Lajunen
Musiikin sovitus: Hanna Kangasniemi

Kohderyhmä: yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 380 €/konsertti

Koska kyseessä on akustinen konsertti, yleisösuosituksemme on maksimissaan 150 oppilasta.

Ohjelma on tilattavissa syksystä 2019 alkaen.

Heviveljekset ja Klasarit kilpasilla

Oletko koskaan miettinyt, miltä Michael Jackson kuulostaa nokkahuilulla soitettuna? Nokkahuilukvartetti Bravaden Tero & Erno Show on hulvaton esitys, jossa vannoutuneet rock-nokkahuilistit Tero ja Erno saavat vieraikseen klassisen musiikin erikoisasiantuntijat, nokkahuilumaistereiksi tituleeratut Duo KlaSarit. Kuinka käy Johann Sebastian Bachin, Michael Jacksonin, Harry Potterin ja Mozartin? Entä mitä nokkahuiluilla saadaan irti Sibeliuksesta ja Metallicasta? Teron ja Ernon isännöimässä vauhdikkaassa show’ssa musiikin raja-aidat kaatuvat: jäljelle jää soittamisen ja musiikin kokemisen riemu, lajiin ja tyyliin katsomatta!

Mukana on myös pedagoginen näkökulma: esityksessä käydään klassisen musiikin tyylikaudet läpi, tämän päivän pop-musiikkiin hienosti linkitettyinä. Tämä esitys pitää otteessaan oppilaiden lisäksi myös opettajat! Hyvä yleisö, Tero & Erno Show alkaa!

Kvartetilla on ohjelmassaan käytössä n. 25 nokkahuilua. 

Bravaden ohjelmassa on lisäksi päiväkoti- ja alakouluikäisille suunnattu ”Neljän vuoden ajan metsästys”, joka on mahdollista tilata myös ruotsinkielisenä.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.