Santiago Alvarez, huuliharppu
Fernando Sanchez, kitara
Alejandro Hernandez, tanssi ja lyömäsoittimet

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 318 €/konsertti

Tanino (ARGENTIINA)

Tanino vie yleisönsä monipuoliselle musiikilliselle matkalle Argentiinaan. Konsertissa yhdistellään musiikin ja tanssin erilaisia elementtejä: Buenos Airesin kaduilta ja kujilta (tango, milonga, valssi jne.) pistäydytään maaseudulle mm. chacareran ja zamban tahdissa. Instrumentteina on kaksi Argentiinan musiikkiperinteeseen olennaisesti kuuluvaa soitinta, kitara ja kromaattinen huuliharppu. Konsertin musiikki koostuu klassikon aseman saavuttaneista kappaleista, joita ovat säveltäneet mm. Astor Piazzolla, Carlos Gardel ja Atahualpa Yupanqui. Esiintyjät myös kertovat sävellysten taustoista ja erityispiirteistä ottaen huomioon kulloisenkin yleisön iän ja koostumuksen.

Esityksen tanssillisista ja näyttämöllisistä elementeistä vastaa nykyään Pariisissa asuva ammattitanssija Alejandro Hernandez, joka myös soittaa perinteistä argentiinalaista bompo-rumpua. Buenos Airesista kotoisin olevat esiintyjät haluavat välittää ja jakaa lapsille ja nuorille aitoa argentiinalaista tunnelmaa ja väkeviä tunteita, naurulla ja yllätyselementeillä esitystä sopivasti höystäen. Yleisö pääseekin kokeilemaan taitojaan yhdessä esiintyjien kanssa konsertin aikana.

Esitys on sanaton, joten se soveltuu kaikenkielisille yleisöille.

Ohjelma poistuu ohjelmistosta kevään 2018 jälkeen.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.