SUOMIROKKIKOULU.FI

Kuvat: Riikka Kantinkoski

Kuvat: Riikka Kantinkoski

Kimmo Numminen, laulu, kitara,
Esa Pottonen, kitara, basso, laulu
Oskari Halsti, basso, koskettimet, laulu
Aapo Niininen, rummut, laulu

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 385 €/konsertti

Konsertin kesto on 40 minuuttia.

suomirokkikoulu.fi

Suomirokkikoulu -konsertti on viihdyttävä poppitunti, jolla kuullaan runsaasti näytteitä suomirokin värikkäästä historiasta ja nykypäivästä: Hectorista Haloo Helsinkiin ja Loirista Lordiin. Samalla pidetään hauskaa sekä kannustetaan lapsia ja nuoria oman musiikin tekemiseen. Bändissä soittaminen on kivaa ja musisointi tekee tutkitusti ihmiselle hyvää!

Miten kitaran saa puhumaan? Miksi tanssimisesta rock-konsertissa saattoi joutua putkaan? Mitä ovat riffi, komppi ja filli? Näihin kaikkiin löytyy vastaus Suomirokkikoulusta. Konserttiin sisältyy myös suurta riemastusta herättänyt “Arvaa Kuka?” -musavisa, sekä kitaransoiton saloja avaava efektiesittely.

Suomirokkikoulu.fi:n miehistöstä löytyy niin musiikinopettajia, kuin Suomen eturivin muusikoita (Scandinavian Music Group, Kalevauva.fi, Wedding Crashers…), joilla kaikilla on sama tavoite - esittää inspiroiva koulukonsertti, jollaisen olisimme itse halunneet lapsena kokea.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.