SOIVA SIILI

VASTARANNAN SIILI.jpg

Markus Lampela, laulu, tinapillit, huuliharppu, irlantilainen säkkipilli, bodhran-rumpu
Kyösti Salmijärvi, laulu, kitara
Jukka Takalo, laulu, basso
Harri Filppa, piirrokset (Vastarannan Siili)
 

Kohderyhmät: päiväkoti, alakoulu
Hinta: 263 €/konsertti (duo),
328 €/konsertti (trio),
385 €/konsertti (kvartetti)

Konserttien kesto kouluissa 40 minuuttia ja päiväkodeissa 30–35 min.
 

Yhtyeen Facebook-sivut

Vastarannan Siili (trio tai kvartetti)

Vastarannan Siili on lastenkulttuurin valtionpalkitun (2014) Soivan Siilin ja poppikuplettimies Jukka Takalon pehmeän piikikästä laulumusiikkianarkiaa lapsille ja aikuisille. Vastarannan Siili -trio esittää laulujaan lempeästi rönsyilevällä tyylillään.

Musiikkityylilajien kirjo on laaja: rockia, poppia, laulelmaa, kuplettia, bluesia, jatsia, folkkia jne. Soittimia esitellään, elämää ihmetellään, kiusaamista vastustetaan ja tykkäämistä  edistetään. 

Trion voi täydentää myös kvartetiksi sarjakuvapiirtäjä Harri Filpalla, joka piirtää lauluihin ja konserttiin liittyviä kuvia sitä mukaa kun konsertti etenee.


Soivan Siilin joulu (duo)

duo joulukuva poster-01.jpg

Soivan Siilin Markus ja Kyösti luovat lämminhenkisen musikaalisen jouluhetken päiväkodissa ja alakoulussa omilla joululauluillaan ja monipuolisella laululla ja soitinvalikoimallaan. Runsas puolituntia kurkitaan ikkunasta tonttujen jälkiän ja mietitään minne joulu juoksee! Välillä käydään Australian jouluun tutustumassa ja palataan kiinalaisen pullokurpitsan säestyksellä lumisateiseen nukketeatteriin. Ohjelma on monipuolinen ja lasta lähellä. Parhaimmillaan se onkin akustisena.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.