SITKU

Kuva: Marek Sabogal

Kuva: Marek Sabogal

Rosa-Maria, laulu, kitara
Tiia Karoliina, rap

Kohderyhmät: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 263 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa on 40 minuuttia

Yhtyeen Facebook-sivu

Sitku on uusi ja raikas yhtye, jonka muodostavat laulaja-kitaristi Rosa-Maria ja räppäri Tiia Karoliina. Heidät tunnetaan tarttuvista melodioistaan, nokkelista sanoituksistaan sekä energisestä lavashowstaan.

Duo teki näyttävän debyytin keväällä 2017 julkaisemalla singlen Helsinkiin sekä lämmittelemällä Haloo Helsinki! -yhtyettä Hulluuden Highway -kiertueen keikoilla. Sitku esiintyi samana vuonna myös muun muassa TubeConissa ja Helsinki Priden puistojuhlassa.

Jo ensimmäisillä keikoilla duo oli otettu siitä, miten kappaleet kolahtivat yleisöön ja kuinka yleisö otti ne omakseen: ”Kappale on valmis vasta silloin, kun näkee kuuntelijoiden reaktiot; joko puhtaan ilon, mukanalaulamisen tai hiljentymisen kautta.”

Yhtyeen huhtikuussa 2018 ilmestyvältä esikoisalbumilta on julkaistu kolme singleä, jotka ovat saaneet radiosoittoa monilla radiokanavilla.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.