KUVA: Marko Haapalehto

KUVA: Marko Haapalehto

Jussi Makkonen, sello ja juonnot  
Nazig Azezian, piano ja juonnot  
Sampo Härkönen, äänituotanto ja videotekniikka

Kohderyhmät: alakoulu, yläkoulu, lukio,  ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 323 €/konsertti (trio, multimediakonsertti),
258 €/konsertti (duo, tarinallinen konsertti)

www.jussimakkonen.com
www.sibeliusinspiration.fi

SIBELIUS INSPIRATION
 

Sibelius Inspiration -multimediakonsertti on kokonaisvaltainen elämys: yleisö sukeltaa Suomen kansallissäveltäjä Jean Sibeliusta inspiroineeseen maailmaan musiikin, videoiden, lavastuksen, äänten ja valojen keinoin. Konsertti tempaisee mukaansa Sibeliusten kodin, Ainolan puutarhaan kukkaloiston keskelle, taianomaiseen sammalmetsään iltahämärässä ja vaikuttavalle Kolin huipulle Pohjois-Karjalaan ukkosmyrskyn keskelle. Sibelius Inspiration
-ohjelma juhlistaa itsenäisen Suomen 100–vuotista taivalta. 

Multimediakonsertteihin liittyvän runsaan tekniikan vuoksi on kaikki päivän kolme konserttia pidettävä samassa tilassa. Multimediakonsertin rakennus tapahtuu aina edellisenä iltana. Parhaiten konsertit soveltuvat konserttitoimintaa varten suunniteltuihin saleihin, joissa multimediatekniikka (videotykki, valkokangas, äänentoisto, valotekniikkaa jne.) on valmiina. Mikäli tällaista tilaa ei ole käytettävissä, voidaan konsertit toteuttaa myös koulun liikuntasalissa, jos sali on pimennettävä ja tilasta löytyy akustinen piano, valkokangas ja videotykki (ei pakollinen). Sibelius Inspiration -konsertit voidaan korvata tarinallisella Sibelius –ohjelmalla, mikäli multimediakonserttia ei ole mahdollista toteuttaa.

Programmet Sibelius Inspiration kan också uppföras på svenska. Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.