KUVA: Jani Kivelä

KUVA: Jani Kivelä

Vilma Timonen, kantele, laulu
Lassi Logrén, viulu, pitkähuilu,
munniharppu, jouhikko, mandoliini, laulu
Topi Korhonen, kitara, laulu
Riina Tikkanen, Vihuri-hahmo

Musiikki: Vilma Timonen
Käsikirjoitus ja laulujen sanat: Silja Sillanpää
Ohjaus: Alma Rajala
Vihurin naamio: Johanna Kultala

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu (1.-4. lk.)
Hinta:  374 €/konsertti, 156 €/työpajatunti (45 min)

SATUJA SOITOSTA LIVE!
Värikäs tarinakonsertti Soiton kylästä

Tervetuloa Soiton kylään! Soiton kylässä asiat hoidetaan soittamalla: musiikki tuo iloa, lohtua ja rohkaisua, ja soittamalla jokainen pulma ratkeaa. Kylän yllä liitelevä ilmanhaltija Vihuri ei kuitenkaan pidä liiasta ilosta, eikä varsinkaan riemua tuovasta viulusta. Vihuri varastaa viulun ja lennättää sen pilviin. Se asettaa kyläläisille kummia vaatimuksia, mutta yleisön ja soiton avulla esteistä selvitään. Lopulta yleisö pääsee tekemään kolme taikaa...


Alunperin Satuja Soitosta on Pikku Kakkoseen tehty 15-osainen kansanmusiikkisarja, jossa lapsille esitellään kansansoittimia sadun ja laulun keinoin. Nyt sarjan riemastuttavista lauluista on rakennettu iloinen ja interaktiivinen tarinakonsertti. Konsertissa muusikot saavat vanhat suomalaiset soittimet kertomaan ikuista ja aina uutta tarinaansa. Riina Tikkanen herättää ilmanhenki Vihurin henkiin jännittävällä teatterinaamiolla. Esitys kestää 45 minuuttia.

Konserttien yhteyteen on mahdollista järjestää soitintyöpajoja, joissa lapset voivat tutustua kansansoittimiin Soiton kylän hahmojen opastuksella. Työpaja kestää 30 minuuttia.

 

Yhtye poistuu ohjelmistostamme kevään 2017 jälkeen.

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.