KUVA: Tomi Elonen

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu (1.-3. lk.)
Hinta: 39€/työpajan vetäjä/oppitunti (45min), 78€/työpajan vetäjä/oppitunti (90min).

 

PRINSESSA JA SIKOPAIMEN -TYÖPAJAT

Prinsessa ja Sikopaimen -konsertin ohessa voidaan järjestää myös työpajatoimintaa. Työpajatunnilla oppilaat pääsevät tutustumaan barokin aikakauteen ja sen musiikkiin monipuolisen tekemisen kautta mm. draamallisten harjoitusten, rytmiikan, musiikkiliikunnan, oman musiikillisen keksinnän ja muun musisoinnin avulla.

Työpajassa pohditaan yhdessä barokkimusiikissa olennaisia ilmaisun keinoja: miten musiikilla voidaan ilmaista erilaisia tunteita ja tarinoita, mitä tarkoittaa ”puhuva musiikki”? Miten soittimet ja niiden ääni muuntuvat säveltäjien käsittelyssä esimerkiksi ukkosen jyrinäksi, linnunlauluksi tai vaikkapa suuren kaipauksen osoitukseksi? Työpajan aikana tutuksi tulevat myös säveltäjät Bachista Vivaldiin, vanhat soittimet barokkiviulu ja -sello, ja saattaapa affektien pyörteissä syntyä oppilaiden pieni oma kappalekin!

 

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.