Pepe Willberg, kitara, laulu
Juha Lanu, kitara, laulu
Aleksi Ahoniemi, puhaltimet, laulu
Leevi Leppänen/Jartsa Karvonen, rummut, laulu
Pauliina Visuri, tekniikka

Kohderyhmä: yläaste, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 440 €/konsertti

www.pepewillberg.net

PEPE WILLBERG
Kovan Päivän Illasta Aamuun

Pepe Willberg on suomalaisen popmusiikin ikoni, joka on päässyt uransa aikana seuraamaan aitiopaikalta alan kehitystä käännösiskelmistä nykyisen suomalaisen popin kukoistukseen. Konsertti antaa hienon läpileikkauksen tuosta kehityksestä. Kuultavat kappaleet ovat ankkuroituneet suomalaiseen radiosoittoon usean vuosikymmenen aikana, niihin liittyy paljon tarinoita, joita tekijä itse hienosti esityksessään meille avaa.
Pepestä kouliintui sekä suomalaisen popin että iskelmän tekijä ja hän osallistui hyvällä menestyksellä sävellys- ja laulukilpailuihin, mm. Syksyn Säveliin ja Euroviisuihin. Konsertissa kuultavat Aamu, Taivas itkee, Sinä ja minä sekä Nauravat silmät menestyivät kaikki noissa kilpailuissa. Näiden laulujen lisäksi Pepe tulkitsee myös muutaman unohtumattoman coverin Suomen eturivin muusikoiden säestyksellä.

 

Yhtye poistuu ohjelmistostamme kevään 2017 jälkeen.

 

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.