LINTU SININEN (UUSI 2019–2020)

Kuva: Katri Kirkkopelto

Kuva: Katri Kirkkopelto

Jussi Makkonen, sello ja juonnot
Nazig Azezian, piano ja juonnot

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu
Hinta: 263 €/konsertti

www.sibeliusinspiration.fi

Lintu Sininen on lumoava Zacharias Topeliuksen näytelmään perustuva satu linnuksi muuttuvasta prinssistä. Lintu Sininen henkii Topeliuksellle tärkeitä teemoja: huumoria, tyttöjen ja poikien tasa-arvoa ja luonnonsuojelua. Helmikuussa 2019 julkaistava Katri Kirkkopellon kuvitusta ja Jonne Valtosen musiikista koostuva Lintu Sininen -taidekokonaisuus on jatkoa suositulle Jean Sibeliuksen elämää ja musiikkia esittelevälle Soiva metsä -projektille. 

Erityisesti pelimusiikistaan tunnetun Jonne Valtosen Makkoselle ja Azezianille säveltämässä musiikissa kuuluvat vahvatahtoisen Florinnan kaihoisa laulu, ilkeän äitipuolen välinpitämättömyys ja taikurien tulinen taistelu. Kappaleisiin liittyvää, sävellystä tukevaa kuvitusta heijastetaan mahdollisuuksien mukaan valkokankaalle konsertin aikana. Makkonen ja Azezian vievät tarinaa eteenpäin vangitsevalla kerronnallaan ja innostavilla tulkinnoillaan, jotka rohkaisevat lapsia ja nuoria hakeutumaan taidekokemusten äärelle jatkossakin.

 

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.