KUVA: Sara Estlander

N'Fanly Camara, laulu, djembe, balafoni, dundun-rummut, gongoma
Outi Kallinen, laulu, balafoni, kora, dundun, krin-rummut, tanssi
Abdoulaye Conde, laulu, dundun, sangban, krin-rummut, bolon

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos, seniorit (duo)
Hinta: 254€/konsertti (duo)
318€/konsertti (trio)

LANYI

Vauhdikas ja energinen Lanyi esittää perinteistä guinealaista/länsiafrikkalaista musiikkia omina sovituksina. Esiintyjät saavat myös katsojat mukaan laulamaan ja tanssimaan luontevasti ikäryhmästä riippumatta. N'Fanly Camara ja Outi Kallinen ovat esiintyneet useiden kokoonpanojen kanssa Suomessa ja eri puolilla maailmaa sekä toimineet pedagogeina jo monen kymmenen vuoden ajan. Abdoulaye Condé on luotsannut nuoresta asti omaa ryhmäänsä Guineassa. 

Päiväkoti- ja ala-asteikäisille ohjelmassa on mukana enemmän tarinoita ja vuorovaikutusta, vanhemmille oppilaille taas vähän perinteisempää konsertti-ohjelmistoa, kummatkin höystettynä ripauksella tanssia.  Musiikin ja tanssin ilo välittyy kaikenikäisille! 

Laulut ja lorut on alun perin tehty susun ja malinken kielillä, mutta osa niistä on myös suomennettu ja esitetään kahdella kielellä. Konsertti on tilattavissa duo- tai trio-kokoonpanossa.

 

Konserttiin liittyvät työpajat

 

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.