LÄHTIJÄT

Kuva: Lars Kastilan

Kuva: Lars Kastilan

Kirsi Ojala, puhaltimet, ääni, perkussiot
Ilkka Heinonen, violone, ääni
Juulia Salonen, ääni, kantele, puhaltimet

Tekninen konsultointi, äänimaisemat:

Mikko H. Haapoja
Dramaturginen apu: Elli Salo

Kohderyhmä: yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 328 €/konsertti

Konsertin kesto on 40 minuuttia.

Esitys voidaan toteuttaa myös kaksikielisenä versiona (suomi ja ruotsi).

Ohjelma on tilattavissa keväälle 2020.

Astu laivaan ja lähde seikkailuun! Meri on tie johon ei jää jälkiä, se on loputon mahdollisuus. Mutta meri on myös arvaamaton ja joskus täytyy lähteä koska ei voi jäädä.

Lähtijät on meren ja matkustamisen ympärille kietoutuva konserttiesitys. Laulut, äänimaisemat ja soittokappaleet vievät kuulijat mukanaan matkan eri vaiheisiin. Musiikin lomassa kuullaan kirjeitä ja viestejä matkaajilta. Yleisö pääsee myös vaikuttamaan esitykseen, kun muusikot säveltävät hetkessä kappaleita kuulijoiden ehdotusten pohjalta. Miltä kuulostaa miniatyyrikappale vaikkapa matkan parhaasta hetkestä?

Matkaan ja merelle on aina lähdetty eri syistä. Sata vuotta sitten lähdettiin Suomesta Amerikkaan etsimään töitä ja onnea. Tänään Suomeen saapuu matkaajia koska heidän oli pakko lähteä.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.