korvat kävelylle logo.png
 

KOULUKONSERTTIFESTIVAALI MUURAMESSA 20.-22.3.2019

Konserttikeskus, Muuramen kunta, lasten- ja nuortenkulttuurikeskus Kulttuuriaitta sekä Suomalainen musiikkikampus järjestävät yhteistyössä 20.-22.3.2019 seuraavan Korvat kävelylle! -tapahtuman, joka tarjoaa alan ammattilaisille ja asiasta kiinnostuneille korkeatasoisia koululaisille suunnattuja elävän musiikin esityksiä ja muuta mielenkiintoista asiaan liittyvää. Kyseessä on kuudes Konserttikeskuksen toteuttama kansainvälinen festivaali.

Tapahtuman yhteydessä juhlitaan myös kymmenen vuotta täyttävää Konsertti joka kouluun -toimintaa sekä jaetaan kolmatta kertaa Konserttikeskuksen perustama Inkku-palkinto ansioista elävän musiikin välittämisestä lapsille ja nuorille. Festivaalilla esiintyy myös huippuluokan yhtyeitä ulkomailta.

Tunnelmia vuoden 2016 festivaalista Kaarinasta voit katsoa TÄSTÄ.


Lisätietoja:
Ville Kekäläinen, tuottaja
ville.kekalainen@konserttikeskus.fi
puh. +358 50 3441580


AIKATAULU:

Ohjelmassa muutokset ja lisäykset mahdollisia.

TI 19.3.


KE 20.3.


TO 21.3.


PE 22.3.


Lähetämme ilmoittautumisen jälkeen erillisen vahvistuksen osallistumisestasi. Konsertteihin mahtuu 50 festivaalivierasta/konsertti koululaisyleisön lisäksi. Huom! Festivaalin koululaisyleisö on Muuramen kunnan oppilaita.

Majoitus: Festivaalihotellimme on Scandic City Jyväskylä. Jos tarvitset majoitusta, ilmoita majoitustarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä
Kuljetus: Festivaalihotellilta on kuljetus Muurameen ja takaisin
Ruokailu: Festivaalivieraille tarjotaan koululounas konserttipäivien aikana

NIMI *
NIMI
OSALLISTUN FESTIVAALEILLA
Voit valita useamman vaihtoehdon. Konsertteihin mahtuu max. 50 festivaalivierasta/konsertti.
Jos tarvitset majoitusta, voit ilmoittaa siitä tässä.