KUVA: Alisa Javits

KUVA: Alisa Javits

HUOM! Kokko Quartet ei ole tilattavissa keväällä 2017.

Kaisa Siirala, saksofonit, bansuri-huilu
Johanna Pitkänen, piano, kellopeli, sormipiano, melodika
Timo Tuppurainen, kontrabasso
Risto Takala, rummut

Kohderyhmät: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 374 €/konsertti

www.kokkoquartet.com
www.facebook.com/kokkoquartet

KOKKO QUARTET
Musiikin siivin maailmalla

Kokko Quartet on helsinkiläinen jazzyhtye, jolle tunnusomaista on vapautunut ja leikkisä yhteissoitto. Kalevalassa asuvasta kokkolinnusta nimensä saanut yhtye on levittänyt siipensä ja esiintynyt jo Australiassa saakka.

Koululaisille suunnatussa konsertissa keinutaan merellisten melodioiden mukana, kuullaan kaikuja kuubalaisilta kaduilta ja hypätään mukaan idän pikajunaan rytmikkäällä ryminällä. Musiikki muuttaa muotoaan, mutta mukaansa tempaava energia säilyy ja innostaa myös yleisön taputtamaan vaihtelevien rytmien mukana.

Yhtyeen sävellykset ovat syntyneet maailmalla matkatessa ja mielen siivin liidellessä. Musiikin lisäksi konsertissa kuullaan pieniä tarinoita kappaleista ja niissä käytettävistä soittimista. Mielikuvitus pääsee takuuvarmasti lentoon vaikkapa kamelikaravaania seuraillessa. Musiikin matka jatkuu kaikuna kuulijoiden mielessä vielä konsertin jälkeenkin.
 

Esiintyjät tuovat sähköpianon mukanaan.
 

Yhtye poistuu ohjelmistostamme kevään 2017 jälkeen.


Konserttiin liittyvät työpajat

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.